ConchitaWurstL

Ιδού κατάντια στο πανηγυράκι της Γιουροβίζιον. Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει και πληρώνουμε από πάνω γιαυτό το κιτσ και αντιαισθητικό θέαμα. Η ξεφτίλα της Αυστρίας αλλά και των άλλων που ψήφισαν δεν έχει τέλος. Τέτοιο …είδος θέλουν να δημιουργήσουν ή είναι τα νέα πρότυπα για τα παιδιά΄μας. Αλλά και αυτό το κατάπιαμε όπως τόσα άλλα.
Η«γυναίκα με τα μούσια» εμφανίστηκε στο stage με ένα ολόχρυσο φόρεμα και ερμήνευσε το κομμάτι «Rise Like a Phoenix», κερδιζοντας τις εντυπώσεις και το φετινό τελικό της διοργάνωσης.
Η Αυστρία έστειλε την Conchita Wurstστον 59ο διαγωνισμό με απευθείας ανάθεση, μιας και πρόκειται για μία υποψηφιότητα «κομμένη και ραμμένη» για έναν τέτοιο θεσμό, που αποτελεί στην ουσία ένα μεγάλο πάρτι αποθέσως του διαφορετικού και του… κιτς.

Τις επόμενες ημέρες θα αναλάβουν τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές life-style εκπομπές να μας πείσουν ότι είναι η «νέα τάση» και πόσο «καταπληκτικο» ήταν το τραγούδι κι ο ερμηνευτής… θα αναλάβουν τα πρωινάδικα και οι μεσημεριανές life-style εκπομπές να μας πείσουν ότι είναι η «νέα τάση» και πόσο «καταπληκτικο» ήταν το τραγούδι κι ο ερμηνευτής… 
Aν είχε κανείς κάποιες αμφιβολίες για τα δυτικά-νεοταξικά πρότυπα που προωθούνται ειδικά στους νέους η εμφάνιση και τελική επικράτηση της Conchita Wurst ή ο κατά κόσμο Thomas Neuwirth στον διαγωνισμό της Eurovision νομίζουμε ότι πρέπει να τις έχει ξεδιαλύνει.
Κάτι μεταξύ Τζίμη Πανούση με τουαλέτα και της περίφημης γυναίκας με τα μούσια στις παραστάσεις των παλαιών τσίρκων, πρακτικά ένα αξύριστο τραβεστί, έλαβε 290 βαθμούς και κέρδισε τον διαγωνισμό.

Γυναίκες με μούσια και άντρες με φούστες! Τι είδαμε στους ημιτελικούς της eurovision και μας βγήκαν τα μάτια!Αυτά δείχνει η ΝΕΡΙΤ με σήμα “κατάλληλο για ολους” την ώρα που χιλιάδες μικρά παιδιά στέκονται μπροστά από τις οθόνες ψαχνοντας πρότυπα…Ντροπή!
Ο νεοταξικός υποτίθεται διαγωνισμός τραγουδιού που λέγεται eurovision, εκτός από τον αποκρυφισμό, τη μασονία, τα υποσυνείδητα μηνύματα, την ομοφυλοφιλία προωθεί και την φεμινιστική προπαγάνδα για το κοινωνικό φύλο, έτσι λοιπόν βλέπουμε την προσπάθεια που γίνεται για να προωθηθεί παγκοσμίως η νέα τάση που λέγεται νέος προσδιορισμός του κοινωνικού φύλου.
Στον περσινό διαγωνισμό η τραγουδίστρια της Φινλανδίας φίλησε την χορεύτριά της στο στόμα στο τέλος του τραγουδιού. Υποτίθεται ότι τον διαγωνισμό μπορούν να τον παρακολουθήσουν και μικρά παιδιά! Να τι προωθεί η κουλτούρα της «εξέλιξης»!
olympia-defencenet.gr- katohika

Στο Αυστριακό TΡΑΒΕΛΙ έδωσε τους 12 βαθμούς η Ελλάδα στη Eurovision με φόντο τη βουλή! Ξεφτίλες!!! 

Λίγο μετά τις 22:00 ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός της Eurovision 2014 στο B&W Hallerna της Κοπεγχάγης.
Να σημειώσουμε ότι μόνο ως αποκρουστικό μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά και να αντιμετωπιστεί το θέαμα που παρουσιάστηκε στον τελικό της Eurovision από τη γυναικεία φιγούρα με… μούσι του Thomas Newrith, ο οποίος έχει πλέον μετονομαστεί σε… Cochita Wurst.
Nα σημειώσουμε επίσης ότι η Κύπρος δεν συμμετέχει στον διαγωνισμό της Eurovision.
b1aa7ddbe5dcd730c758d9e39e4fa9bf_XL
Και εμείς τι κάναμε;;; Δώσαμε τους 12 βαθμούς! Συγχαρητήρια!
Ξεφτιλες!!!
conchita3
Ο Thomas Neuwirth, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου του 1988 στην Αυστρία. Πριν υιοθετήσει την περσόνα Conchita, ο Tom εργαζόταν ως διακοσμητής καταστημάτων.Πάντως διαφορετική γνώμη για το τραγούδι που έπρεπε να κερδίσει στην 59η Eurovision είχαν το ελληνικό κοινό που πήρε μέρος στο televoting και η κριτική επιτροπή (Βασίλης Απέργης, 0 Κώστας Παντζόγλου, Ροδάνθη Παπαδέα, Άγγελος Μακρή ς και Μαίρη Συνατσάκη). Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EBU, οι Έλληνες τηλεθεατές έδωσαν την πρωτιά στην Αρμενία. (zappit)
Όποιος λογικός άνθρωπος παρακολούθησε χθες το βράδυ Eurovision (βασικά Πουστοvision), το μόνο συναίσθημα που πρέπει να είχε κατά την διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του …show είναι η ΑΗΔΙΑ.Αλλά από την άλλη το χθεσινό εμετικό show ηταν μια ευκαιρεία να καταλάβει μέχρι και ο τελευταίος που δεν πίστευε ακόμα, ότι το πράγμα πάει κάπου συγκεκριμένα… Που;;; Στην απόλυτη ισοπεδωση των πάντων, στην απόλυτη ισοπέδωση της κοινωνίας…
12άρι λοιπόν οι Νεοέλληνες στην Αυστρία… Σε αυτό το πλάσμα που όποτε το έβλεπες σου ερχόταν μία να γελάσεις, μία να εκνευριστείς, και μία να ξεράσεις. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί βγαίνουν 40 χρόνια τώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ… Δεν πιστεύω πως υπήρξε χθες κάποιος Έλληνας πραγματικός που μόλις είδε ότι η χώρα του έδωσε το 12άρι στην Αυστρία δεν ντράπηκε… Θα μου πείτε «Έλα μωρέ, μη το κάνουμε και θένα, Eurovision είναι, ποιος δίνει σημασία», αλλά δεν γίνεται να χρησιμοποιούν την σημαία, το όνομα της Ελλάδας μας, σε αυτόν τον εξευτελιστικό θεσμό που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει, ή έστω να αποχωρήσουμε εμείς και ας κάνουν ότι θέλουν τα πουσταριά μεταξύ τους… Δεν μπορεί η Ελλάδα με την αξεπέραστη ιστορία πολιτισμού να λαμβάνει μέρος σε αυτό το καλλιτεχνικό έκτρωμα της ανωμαλίας…
Το δίποδο όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις για την νίκη του είπε: «Δεν θα μας σταματήσει κανείς, θα νικήσουμε» και κάτι άλλα τέτοια… Σε τι αναφερόταν;;; Ποιούς νικήσανε;;; Ποιός είναι ο αντίπαλός τους;;;
makeleio – eleysis-ellinwn

Σε ποιον έκανες επίκληση άφυλλο πλάσμα;

Αυτό !!! είναι ένα πλάσμα ουδέτερο , Αυτό χθες το είδε ο μισός πλανήτης και κέρδισε ένα διαγωνισμό γελοιότητας! Αυτό είναι-ήταν ένας άνδρας που θέλησε να μοιάζει με γυναίκα και μετά από την πρώτη διαστροφή προσπάθησε να ξαναμοιαζει με άνδρα….αλλαγή στην αλλαγή…δια-βολή ..καθρέφτης στον καθρέφτη !!!!!!

Διαστρέβλωση μέσα στην διαστρέβλωση….!!!! Αυτό !!!! είναι μια Drag queen….

Σε ποιον το αφιέρωσες , ποιον κάλεσες ,ποιον προειδοποιήσες άφυλλο πλάσμα ….με λόγια ενός έκπτωτου αγγελου;

Θα μπορέσει ο “ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ” σου να σταματήσει αυτό που συμβαίνει ;

Ποιος είναι ο Βασιλιάς σου … έκπτωτη πόρνη;

Stranger……

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το νικητήριο τραγούδι  της(;) Κονσίτα με το μούσι που εκπροσώπησε την Αυστρία κρύβει μια επίκληση στον σατανά! (contraseolous)

Ακούστε ανάποδα το “Rise Like A Phoenix” και διαπιστώστε την…προσευχή της Κονσίτα Βουρστ στα…τέρατα!

 OU MUST KNOW MONSTERS YOU MUST KNOW EVERY MISERY MISS HIM

Μετάφραση:Πρέπει να γνωρίζετε τέρατα, πρέπει να γνωρίζετε πως η μιζέρια τον άφησε…

Ακούστε το τραγούδι να παίζει ανάποδα:  http://www.makeleio.gr/?p=92333

Η τελευταία εκκεντρική προσωπικότητα που είχε δώσει η Αυστρία στην Ευρώπη πριν την Κοντσιτά…

κοντσιτα

hitler gay…είχε επίσης σαγηνεύσει την Ευρώπη. Είχε δε, δύο κοινα στοιχεία.Ήταν και αυτός γκέι, με μουστάκι.
Να ανησυχώ γιατρέ μου;
Τρολοκράτης

lithosfotos.blogspot.gr
«Όταν η ομοφυλοφιλία που υπήρχε στα Σόδομα πληθυνθεί καθ’ υπερβολήν και ξεχυθεί εις τους δρόμους, χωρίς ντροπή, όπως τότε εις τα Σόδομα, τότε θα γίνει η Δευτέρα του Χριστού Παρουσία… Θα έρθει ο Αντίχριστός, το θηρίον» – Άγιος Ιερώνυμος

 

Σχολιάστε