Δεν έχουν τον Θεό τους: 147 (λαθρο)μετανάστες που ήθελαν να πάνε στη Μάλτα τους έφεραν με το ζόρι στην Ελλάδα! Τελικά μήπως μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο;

Posted: 05/05/2014 in πολιτική, Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Ανάλγητο κράτος, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Μεταναστευτικό, κατάσταση έκτακτης αναγκης, κοινωνική μηχανική

LATHROMETNASTESL_4

Και όμως συνέβη και αυτό στην ανύπαρκτη αυτή χώρα. Λαθρομετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας(!) «διασώθηκαν» και μεταφέρονται στον Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα οι 147 λαθρομετνάστες βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας όταν βάσει της πάγιας διαδικασίας τηλεφώνησαν στο διεθνή αριθμό 112 για να διασωθούν.

Εντοπίστηκαν από το Λιμενικό Σώμα της Μάλτας και λίγο αργότερα τους περισυνέλλεξε το ο υπό σημαία Μάλτας motor tanker “SOUTHERN SPIRIT”.

Ωστόσο και για λόγους που έχουν κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά!

Από ποιους κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά   και βάσει ποιων κριτηρίων; Η Μάλτα απέχει 50 ν.μ. από τις πλησιέστερες ιταλικές ακτές και 316 ν.μ. από την πλησιέστερη ελληνική!

Βέβαια αυτό δε στάθηκε εμπόδιο για αποφασιστεί να μεταφερθούν στον Πειραιά! Δεν μας φτάνουν αυτοί που στέλνει το τουρκικό κράτος από τα παράλια της Τουρκίας τώρα «διασώζουμε» και αυτούς που θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες!

Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό το περιστατικό.

Στο λιμάνι της Σαμοθράκης μεταφέρονται 50 με 60 λαθρομετανάστες που εντοπίστηκαν βόρεια του νησιού από σκάφη του Λιμενικού.

Οι λαθρομετανάστες, που επέβαιναν σε πλοιάριο, είχαν αποπλεύσει από τις τουρκικές ακτές με συνοδεία τουρκικού σκάφους που τους συνόδευσε μέχρι τα ελληνικά χωρικά ύδατα. Στη συνέχεια  και βάσει πάγιας διαδικασίας  εξέπεμψαν  σήμα «κίνδυνου» καλώντας τον αριθμό 112.

Στο σημείο αμέσως σε χρόνο ρεκόρ έσπευσαν  τρία πλωτά του Λιμενικού και αλιευτικά σκάφη, προκειμένου να ρυμουλκήσουν το πλοιάριο όπου επέβαιναν οι λαθρομετανάστες.

Ταυτόχρονα και πάλι ακριβώς με το ίδιο σενάριο όπως ανωτέρω  το ΛΣ προχώρησε στον εντοπισμό και τη «διάσωση» 24 λαθρομεταναστών στην περιοχή Αγριλιά Μυτιλήνης.

Φυσικά και για να ευθυμήσουμε όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις όλοι οι λαθρομετνάστες, πλην αυτών που έρχονται στον Πειραιά, «συνελήφθησαν» καθώς δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα κτλ. Στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι για να έρθουν στην Αθήνα, να «νομιμοποιηθούν» και φυσικά μετά από κάποιο καιρό θα απαιτούν την κατασκευή τζαμιών στην Αθήνα.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s