-ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ. -Ναι αυτό που έρχεται είναι πολύ δύσκολο και τρομερό αλλά δεν πρέπει να φοβάστε. -ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ. -ΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. -ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ 

-Ναι προσπαθούν να αρπάξουν το σπίτι μας και να μας αφήσουν στο δρόμο χωρίς ελπίδα και χωρίς όνειρα. -ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. -Ξέρετε γιατί; -Όχι γιατί το λένε οι άγιοι μόνο -ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ. ΕΞΗΓΩ: -Προσπαθούν να φτιάξουν ένα κράτος , μία θρησκεία ,ένα έθνος αλλά χωρίς να έχουν αρχηγό (όσο και αν θέλουν να πείσουν για το αντίθετο). Αν υπήρχε αρχηγός θα του παρέδιναν την εξουσία αμέσως. Επειδή δεν υπάρχει πλακώνονται μεταξύ τους.Ενώ όλοι τους πρεσβέυουν την παγκοσμιοποίηση , την επόμενη στιγμή  πισωμαχαιρώνονται για το ποιος θα έχει την εξουσία (ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ-ΕΕ). ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι αργεί να ξημερώσει). ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ η οποία είναι απόρροια της διαμάχης για το ποιος θα ελέγχει τον κόσμο. Για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε θα πρέπει να έχουμε κάποια τρόφιμα για μερικούς μήνες ώστε να μην επιβληθεί η σάρκα στο πνεύμα. Υπάρχουν άνθρωποι που λόγο ανεργίας δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ (ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΟΛΥΝΟΥΝ). Γιατί πρέπει να το κάνετε αυτό;ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις ο στρατός επιτάσσει τα πάντα. Επομένως ακόμα και αν έχεις χρήματα δεν θα υπάρχει τίποτα τον πρώτο μήνα να αγοράσεις. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ.
 

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ.  

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

πηγή

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Όχι μόνο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ αλλά και την δική της.

ΕΞΗΓΩ:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ προσπαθεί να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο της ΚΥΠΡΟΥ. Σαν φόβητρο χρησιμοποιεί την ΤΟΥΡΚΙΑ με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

Την ΤΟΥΡΚΙΑ η ΓΕΡΜΑΝΙΑ την βοηθάει ώστε να μην δημιουργηθεί ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ώστε μέσω της ΤΟΥΡΚΙΑΣ να βάλει χέρι η ΓΕΡΜΑΝΙΑ στα πετρέλαια της ΜΟΣΟΥΛΗΣ στο ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι προσφέρθηκαν πρώτοι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να συνδράμουν την ΤΟΥΡΚΙΑ στην αντιπυραυλική ασπίδα .

Μία αντιπυραυλική ασπίδα που δεν είναι ούτε για τους ΣΥΡΙΟΥΣ , ούτε για τους ΙΡΑΝΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ. ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΝΑΜΙΧΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ:

Ποιος κερδίζει από όλο αυτό το γεωστρατηγικό παιχνίδι και ποιος χάνει;

1. Σε στενό γεωπολιτικό πλαίσιο κερδίζει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ διότι κερδίζει τρείς δεξαμενές ενέργειας.

-Η 1η είναι το ΑΙΓΑΙΟ (στο οποίο έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στην ΤΟΥΡΚΙΑ )

-Η 2η είναι η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ (που και σε αυτό έχει τάξει ένα μέρος των κοιτασμάτων στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ)

-Και η 3η είναι η περιοχή του βορείου ΙΡΑΚ που θα κάνει συνεκμετάλλευση με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ στα κοιτάσματα που υπάρχουν εκεί (αυτό σχεδιάζουν άλλο τι θα τους βγει στο τέλος).

Επομένως η ΓΕΡΜΑΝΙΑ αποκτά ενεργειακή επάρκεια για τα επόμενα χρόνια.

2. Σε ευρύ γεωστρατηγικό πλαίσιο ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ διότι:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ χαλάει την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου στην μεσόγειο οπότε η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ επομένως θα χάσουν την υφαλοκρυπίδα της ΑΡΚΤΙΚΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑΣ ΕΚΕΙ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Έγινε) και η ΚΥΠΡΟΣ να πάθει αυτό που έπαθε.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΞΕΡΓΕΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ.

Ποιοι χάνουν;

Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΠΡΟΣ και προπαντός η ΡΩΣΙΑ.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΡΩΣΙΑ (ΠΟΥΤΙΝ) δεν έχει ποιοτικά τον στόλο που έχουν οι χώρες του ΝΑΤΟ όμως έχουν ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ (ΠΥΡΗΝΙΚΗ) τεχνολογία από τους ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.

ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΆΣΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Το πότε θα γίνει αυτό εξαρτάται από πως θα εξελιχθεί το σχέδιό τους. Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν όλα έτοιμα αλλά η εφαρμογή των σχεδίων άλλαζε κάθε φορά και για τον λόγο αυτό έπαιρνε αναβολή η ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ που είναι η ΑΡΚΤΙΚΗ να καταλήξει ΣΤΙΣ ΗΠΑ και η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ-ΑΙΓΑΙΟ- ΜΟΣΟΥΛΗ να ανήκουν στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ).

ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΠΑΙΣΤΗΚΕ ΚΟΡΟΪΔΟ.

ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΑΥΤΑ.

EMEΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s