Η κατάληψη της Χαλκιδικής μας καλεί σε επαγρύπνηση… »Επενδύσεις» σε βαρέα μέταλλα, βία και καταστολή… Γαλλικό ρεπορτάζ για πώληση των μεταλλείων Χαλκιδικής.(βιντεο)

Posted: 11/03/2013 in παγκόσμια τράπεζα, πολιτική, τράπεζες, τοκογλύφοι, φασισμός, χειραγώγηση, Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Αποκαλύψεις, Ανάλγητο κράτος, Γενοκτονία, ΕΠΑΜ, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Εξέγερση, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, αποκρατικοποιήσεις

418049_2545750617879_1677201497_1599285_1071918820_n

Συμπολίτες, η κυβέρνηση των δωσιλόγων και των προδοτών δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο στους συνέλληνες της Χαλκιδικής. Ο ιδιωτικός στρατός της Blackwater ντυμένος με αστυνομικές στολές κάνει τη παρθενική εμφάνισή του στη πρώτη Ειδική Οικονομική Ζώνη στην ελληνική επικράτεια, για να προστατεύσει τα συμφέροντα των μεγαλοεπενδυτών. Άνθρωποι εξαφανίζονται, μαθητές συλλαμβάνονται, χημικά πέφτουν στα σχολεία. Και όλα αυτά για το χαλκό και το χρυσό που υπάρχει στο υπέδαφος της περιοχής που η σημερινή του αξία είναι 12 δις ευρώ.

Μιας περιοχής που πουλήθηκε το 2003 έναντι μόνο 11 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕ» και που με τα χρήματα εξοφλήθηκαν, την ίδια χρονιά, οι απλήρωτοι, από τη προηγούμενη εταιρεία TVXGold, εργαζόμενοι των ορυχείων. Μιας περιοχής που 317.000 στρέμματα δάσους χαρίστηκαν από το πρώην υπουργό Γ. Παπακωνσταντίνου στους επενδυτές.

Και ποιο είναι το όφελος;

Το κράτος, εξαιτίας  του μεταλλευτικού κώδικα της Χούντας, δεν έχει να κερδίσει το παραμικρό ευρώ από τις εξορύξεις. Και έχουν το θράσος να υποστηρίζουν δημόσια ότι το κράτος θα κερδίζει από τους φόρους των εργαζομένων στα ορυχεία.

Η περιβαντολλογική καταστροφή τόσο στους υδάτινους πόρους όσο και στο δάσος είναι ανυπολόγιστη. Η οικονομία της περιοχής εξοντώνεται αφού για την αγροτιά, την αλιεία και το τουρισμό δεν υπάρχει μέλλον.

Οι κάτοικοι αγωνίζονταν από τη δεκαετία του ’90 για το τόπο τους και για την επιβίωσή τους. Το τελευταίο καιρό, όμως, στις συνθήκες κατάρρευσης που διανύει η ελληνική οικονομία, ο κάθε επενδυτής-αρπακτικό μπορεί και επιβάλει τα συμφέροντα του. Τα επιβάλει με ωμή βία, με κατάλυση κάθε συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών, με εξάλειψη κάθε ίχνους δημοκρατίας. Και τα επιβάλει μέσω της κυβέρνησης των δωσιλόγων και των προδοτών που δε προστατεύει τον Ελληνικό λαό αλλά έχει αποφασίσει να τον οδηγήσει σε εξαφάνιση.

Αυτή είναι η ανάπτυξη που οραματίζονται για τη Πατρίδα μας. Να δημιουργήσουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες των 300 ευρώ και των ανύπαρκτων εργασιακών δικαιωμάτων. Να ξεπουλήσουν το πλούτο της χώρας μας, αδιαφορώντας για τις καταστροφές στο περιβάλλον. Να επιτεθούν με μίσος σε κάθε πολίτη  που υπερασπίζεται το τόπο του, αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές.

            Ας αναλάβει, λοιπόν, ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν και ας σημάνουν παντού οι καμπάνες της απελευθέρωσης γιατί παρόμοιες καταστάσεις θα βιώσουμε και στο τόπο μας.

Σας καλούμε σε οργάνωση και διαρκή επαγρύπνηση.

Είναι ώρα να σηκωθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ όρθιοι και να διεκδικήσουν το τόπο τους, τη πατρίδα τους.

Είναι ώρα να απαντήσει ο Ελληνικός λαός με την ΕΝΟΤΗΤΑ του.

Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ)

Θήρας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s