Τον Εβραίο Χασσίδ έβαλε η κυβέρνηση της ΝΔ να τακτοποιήσει το κτηματολόγιο!

Posted: 10/03/2013 in Illuminati, πολιτική, χειραγώγηση, Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Αποκαλύψεις, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Ιουδαϊσμός/Σιωνισμός, Μασόνοι, Μαλάκες, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ

Σ.Α: Συγχαρητήρια στους κυρίους της Νέας Δημοκρατίας. Είναι μεγάλοι πατριώτες!

O καθηγητής Ιωσήφ Χασσίδ ορίστηκε μάνατζερ για το Κτηματολόγιο
Επιφορτίζεται με την επίσπευση της ολοκλήρωσης του έργου
Επιχειρησιακός συντονιστής (Project manager) αναλαμβάνει να «τακτοποιήσει» τις εκκρεμότητες του Κτηματολογίου. Την Τετάρτη ο υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ευ. Λιβιεράτος, με απόφασή του, όρισε τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Ιωσήφ Χασσίδ να ηγηθεί της προσπάθειας επίσπευσης του έργου της κτηματογράφησης.
Στα καθήκοντά του περιλαμβάνονται επίσης η αναδιοργάνωση και των συναφών λειτουργιών (χαρτογράφηση, γεωχωρικές πληροφορίες), ώστε να αντιμετωπιστούν οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες πραγματοποίησης του έργου, η ολοκλήρωση του οποίου έχει οριστεί για το 2020.
Με την ίδια υπουργική απόφαση συγκροτείται Ομάδα Διοίκησης Εργου αποτελούμενη από τον καθηγητή του ΑΠΘ, κ. Πέτρο Πατιά, τον επίκουρο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Αρη Αλεξόπουλο (πρώην γενικό γραμματέα του ΥΠΕΚΑ), τον δασολόγο κ. Θανάση Αγγελόπουλο, τη νομικό κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου (σύμβουλο του κ. Λιβιεράτου) και τη μηχανικό κυρία Ευαγγελία Μπαλά.

 

Σχόλια
  1. Ο/Η Αzul λέει:

    Δηλαδή αυτός θα συλλέξει τα στοιχεία για τα πλειστηριασμένα ακίνητα, τα οποία θα παραδοθούν σε κάθε ξένη εταιρεία που θα αγοράσει (για ψίχουλα) το χρέος των τραπεζών απο Δάνεια;

    Μεγάλη η χαρά του Εβραίου να διεκπεραιώνει (ταχύτατα) την δήμευση περιουσιών των γκοιμο-Ελλήνων! Μπράβο ρε ΝΔ, έβαλες τον κατάλληλο άνθρωπο, στην κατάλληλη θέση….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s