ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ…

Posted: 04/03/2013 in προσευχή, προφητείες, σοφά λόγια, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Ορθοδοξία

Χωρίς να είμαι άγιος και χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο νομίζω ότι οι γεροντάδες και οι άγιοιδεν έχουν προφητέψει γεγονότα αλλά προαιρέσεις.

Τι εννοώ:

Η απληστία είναι απληστία και πριν χιλιάδες χρόνια και τώρα. Αυτό που αλλάζει είναι το αντικείμενο του πόθου (αφορμή). Το αίτιο παραμένει ίδιο.

Το ίδιο συμβαίνει και με την κακία , τον θυμό ,την οργή , τον εγωισμό κλπ κλπ.

Οι άγιοι όταν τους πλησίαζαν οι άνθρωποι έβλεπαν (με την χάρη του θεού) την προαίρεσή τους. Προσπάθησαν με την προφητεία που τους έλεγαν να τους αφυπνίσουν . Τους έλεγαν ουσιαστικά να σταματήσουν να σκέφτονται με τον τρόπο που σκέφτονται για να μην καταλήξουν σε αυτό που τους προφήτευαν. ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ …… ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ.

Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν μόνο την προφητεία και όχι την διδαχή. Βλέπουν μόνο το αποτέλεσμα και όχι τον δρόμο που οδηγεί σε αυτό. Αν βλέπαμε τον δρόμο, θα βλέπαμε και το λάθος και άμεσα θα το διορθώναμε.

Σαν παράδειγμα θα αναφέρω τον ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ. Όλοι διαβάζουν ή ακούνε τις προφητείες του και όχι τις διδαχές του. Ο ΑΓΙΟΣ δεν είπε ξεκάρφωτα αυτά που είπε. Οι προφητείες του είναι αποτέλεσμα της διδαχής. Δηλαδή έλεγε μια διδαχή που εφ΄ όσον οι άνθρωποι που τον άκουγαν δεν την ακολουθούσαν θα κατέληγαν στο αποτέλεσμα που είναι η προφητεία (από μόνοι τους).

Κάθε μέρα οι άνθρωποι δίνουν εξετάσεις. Δηλαδή:

Πας στο βενζινάδικο. Αν κλέβεις εσύ σαν βενζινάς βάζεις ένα λιθαράκι για να πραγματοποιηθούν οι προφητείες των γερόντων.

Είσαι υπάλληλος του πρατηρίου τροφίμων (ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ) και βλέπεις και εσύ την κλεψιά που γίνεται κατά των συνανθρώπων σου και την δέχεσαι , τότε συμβάλεις και εσύ (με μικρό μερίδιο ευθύνης) στην πραγματοποίηση των προφητειών.

Είσαι γιατρός και έχεις πάρε δώσε με τον μαμμωνά, βάζεις στο αίμα των συνανθρώπων σου δηλητήρια, παίρνεις και φακελάκια. Τότε έχεις βάλει μεγάλο λιθάρι στην πραγμάτωση των προφητειών.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝ΄ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ή ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΘΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ.

Αυτές είναι οι προφητείες. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.

ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

(Τα επαγγελματα ειναι εδεικτικά ολοι το ιδιο ειμαστε)

Πρέπει να αλλάξουμε για το καλό μας και το καλό των παιδιών μας όμως όχι από φόβο, αλλά σαν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

 

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s