Ελληνα κοιτα ποιοι σε ΔΙΟΙΚΟΥΝ: Διακοπή επιδοματικής παροχής σε 19χρονη άνεργη Γερμανίδα αν δεν αποδεχτεί πρόταση εργασίας σε … οίκο ανοχής

Posted: 02/03/2013 in παιδεία, πολιστισμός, χειραγώγηση, Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Αποκαλύψεις, Αμερική, Ανάλγητο κράτος, Γερμανία, Διεθνή, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Μαλάκες, Νέα Τάξη Πραγμάτων, ανεργία, ανθρωπόμορφα κτήνη, κοινωνική μηχανική

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΩΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ!
Η υποβάθμιση της εργασίας, στα πλαίσια της μνημονιακής Ευρώπης, είναι τόσο ραγδαία, που προσλαμβάνει ακραίο χαρακτήρα, σε κάποιες περιπτώσεις.
Ενδεικτική, είναι η περίπτωση 19χρονης άνεργης Γερμανίδας από το Άουγκσμπουργκ, όπως την ανέδειξε πρόσφατα το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.
Η 19χρονη άνεργη Γερμανίδα, έλαβε επιστολή από το Τοπικό Δημόσιο γραφείο ευρέσεως εργασίας, η οποία την περιέφερε στα όρια της παράνοιας.
Η πρόταση εργασίας, αφορούσε σε … οίκο ανοχής και μάλιστα χώρο 2.500 μέτρων, ονόματι «Κολοσσαίο».
Η υπόθεσή της, θα ήταν αστεία, όμως πιθανή άρνησή της στην πρόσκληση Δημόσιας αρχής, θα ισοδυναμούσε με διακοπή επιδοματικής παροχής τώρα και στο μέλλον.
Θα σήμαινε ανεπίτρεπτη «απροθυμία εργασίας».
Είναι και αυτό ένα από τα μέτρα «εργατικής μεταρρύθμισης», που επιβλήθηκαν το 2004 στη Γερμανία και πρόσφατα αποτελούν μοντέλο πανευρωπαϊκής εφαρμογής.
Το περιστατικό, είναι ενδεικτικό των σκοτεινών όψεων του «σύγχρονου γερμανικού θαύματος».
Είναι ενδεικτικό επίσης της ωμότητας και κυνικότητας που συνοδεύει τα μνημονιακά εμπνεύσεως μέτρα, που κατακλύζουν την Ευρώπη.
Στην Ελλάδα, βιώνουμε καθημερινά χειρότερες και τραγικώτερες καταστάσεις, που επιβάλλονται με ψυχρές ετσιθελικές μεθοδεύσεις.
Η Ευρώπη, βυθίζεται από άκρη σε άκρη, με όρους που αγγίζουν την εκπόρνευση, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ είναι η μόνη Δίκαιη Λύση.
Στην εξαθλίωση και τον εξευτελισμό των κρατών και πληθυσμών, προηγούνται οι ανάγκες των Ανθρώπων και όχι των ανελέητων Δανειστών.
Υπόγραψέ το (www.1millionsignatures.eu)

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s