ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ (ενός ανώνυμου τραπεζίτη)

Ακούω πολλούς αγαθούς να λένε…
– Σιγά μη σου πάρει η τράπεζα το σπίτι… τι να το κάνει; ..Ακόμα και αν το πάρει, ποιος θα το αγοράσει;

ΛΑΘΟΣ… θα στο πάρει και όταν θα το χάσεις τότε θα το καταλάβεις…και σας το λέω εγώ ένας τραπεζίτης… και σας λέω και τι θα συμβεί… αλλά και πως θα συμβεί…
Μέχρι το τέλος του έτους οι Ελληνικές τράπεζες θα ενοποιηθούν σε μία το πολύ δύο κεντρικές τράπεζες…
Μόλις ενοποιηθούν -καθαρές πια αφού το βρώμικο κομμάτι τους θα το έχει απορροφήσει το Ελληνικό δημόσιο- θα ξεκινήσει και η πώλησή τους στις μεγάλες Γερμανικές Τράπεζες.
Οι Γερμανικές τράπεζες θα τιτλοποιήσουν (δηλαδή θα πουλήσουν) τα δάνεια σε ασφαλιστικές Γερμανικές εταιρίες, στην ουσία θα …
πωληθούν τα σπίτια που βρίσκονται πίσω από τα δάνεια, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν συνεταιρισμούς διαχείρισης αυτών των δανείων.

Αυτοί οι συνεταιρισμοί θα αγορασθούν από διάφορους δημόσιους και ιδιωτικούς μεγάλους οργανισμούς στη Γερμανία για να πωληθούν μισοτιμής στους Γερμανούς πολίτες.
Κάτι ανάλογο με αυτό που υπήρχε με τους συνεταιρισμούς διάφορων συντεχνιών στην Ελλάδα, όπως του οικοπεδικού συνεταιρισμού των δικαστικών στο Μαραθώνα, των τυπογράφων στην Ηλιούπολη και άλλων.
Έτσι θα συμβεί το εξής τραγικό…
Εσείς φερ ειπείν θα χρωστάτε ένα δάνειο στη Τράπεζα 200 χιλιάδες ευρώ, που προέρχεται από το σπίτι που αγοράσατε…
Η Γερμανική πια Τράπεζα θα σας πει αφού δεν μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας είναι να πουλήσετε εσείς το σπίτι και με τα λεφτά που θα πάρετε να αποπληρώσετε το δάνειο. Ο άλλος είναι να σας το εκπλειστηριάσουμε εμείς… Βέβαια δεν θα σας αφήσει ένα επ αόριστο χρονικό διάστημα για να πουλήσετε το σπίτι , θα σας ορίσει ένα σύντομο χρονικό διάστημα τόσο που να μη μπορείτε να το πουλήσετε… γιατί δεν θα το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες της αγοράς εκείνη την εποχή.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πλειστηριασμό του ακινήτου… Εκεί η τιμή θα είναι πολύ χαμηλή και ο αγοραστής θα είναι Γερμανός. Για δύο λόγους… επίσης…
Ο πρώτος γιατί αυτά τα δάνεια ανήκουν όπως είπαμε παραπάνω στους Γερμανικούς συνεταιρισμούς που καλύπτονται από το Γερμανικό δίκαιο και κατ επέκταση δεν θα υπάρχει το φαινόμενο των κορακιών και δεύτερον ότι οι Γερμανοί έχουν στα χέρια τους τη ρευστότητα δηλαδή το μετρητό που εσύ δεν έχεις.
Έτσι αγαπητέ πιστούχε εσύ θα έχεις χάσει το σπίτι σου αλλά δεν θα έχεις εξοφλήσει το δάνειο… Θα συνεχίσεις να είσαι υπόδουλος στη Τράπεζα…

Γιατί το ακίνητό σου θα έχει πουληθεί για 150 χιλιάδες ενώ εσύ έχεις δάνειο 200 χιλιάδες… Μαθηματικά λοιπόν χρωστάς και 50 χιλιάδες στη Γερμανική επαναλαμβάνω πια Τράπεζα…
Αυτό το χρέος του υπολοίπου των 50 χιλιάδων είναι λογιστικό και όχι πραγματικό γιατί ήδη από την αρχική πώληση των Ελληνικών τραπεζών στις Γερμανικές αυτό έχει συνυπολογισθεί
Θυμόσαστε που είπαμε παραπάνω για το βρώμικο κομμάτι που ανέλαβε το δημόσιο… έ αυτό είναι…

Όμως αυτές οι 50 χιλιάδες που εσύ εξακολουθείς να χρωστάς η Γερμανική τράπεζα θα τις αποδώσει στο Ελληνικό δημόσιο… Το δημόσιο θα τις αγοράσει και εσύ θα χρωστάς πια στο Δημόσιο τις 50 χιλιάδες…
Εκεί σε αυτό το σημείο θα γίνει η μεγάλη σφαγή… είναι τότε που για την εξόφληση αυτού του ποσού θα μειωθούν συντάξεις, θα περικοπούν μισθοί και άλλα.
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ…
http://attikanea.blogspot.gr
ellinonpaligenesia.blogspot.g
…………………………………………………….

Ξένες εταιρείες παζαρεύουν τα δάνεια των ελληνικών τραπεζών

Ξένες εταιρείες, που ειδικεύονται στις πτωχεύσεις, διαπραγματεύονται την αγορά, σε χαμηλή τιμή, δανείων από τις ελληνικές τράπεζες. Παζαρεύοντας τα δάνεια στο…5%-50% της αξίας τους, για να εισπράξουν στη συνέχεια το 100% πιέζοντας με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Στελέχη ξένων εταιρειών του είδους αυτού, σύμφωνα με το «money-money.gr», βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και διαπραγματεύονται την αγορά ελληνικών δανείων σε πολύ χαμηλότερη τιμή από την ονομαστική με τις ελληνικές τράπεζες. Όταν ολοκληρωθούν τέτοιες πωλήσεις, οι δανειολήπτες θα βρεθούν να χρωστούν το δάνειο πλέον σε ξένες εταιρείες, οι οποίες θα ξεκινήσουν διαδικασίες είσπραξης.

Μόλις λήξει η περίοδος προστασίας που υπάρχει μέχρι τέλος του 2013, για τους πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία και για οφειλές μέχρι 180.000 ευρώ, αναμένεται να αρχίσουν εντατικές διαδικασίες είσπραξης με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, αφού μέχρι τότε πολλά δάνεια, κυρίως προβληματικά θα έχουν πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή σε ξένες εταιρείες.

tro-ma-kti-ko
………………………………………………………

Αποκαλύπτεται το σχέδιο Ασιατοποίησις της Ελλάδας… Σόρος: Θα χτίσουμε σπίτια για τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Σόρος

Την ώρα που οι Έλληνες χάνουν τα σπίτια τους…

Την ώρα που οι νέοι μας ξενιτεύονται για να επιβιώσουν…

Την ώρα που η υπογεννητικότητα των Ελλήνων απειλεί ακόμα και την υπάρξει του έθνους μας…

Την ώρα που η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα διαλύουν τον κοινωνικό ιστό…

Με ανακοίνωση-βόμβα για τους μετανάστες στην Ελλάδα ο Τζόρτζ Σόρος απο το Βερολίνο μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ανακοίνωσε την ίδρυση ταμείου αλληλεγγύης με στόχο την οικοδόμηση σπιτιών αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα. 

Το ταμείο, στο οποίο κατέθεσε ήδη ο ίδιος μεγάλο χρηματικό ποσό, έχει την έδρα του στην Σουηδία με πρωτοστάτη το ίδρυμα Ραούλ Βάλενμπεργ.

Η Ελλάδα, είπε: “είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένουν που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκες χώρες και ετσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσουν πολλοί είναι και οι άστεγοι”.

Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης  ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα.

Τα χρήματα του ταμείου, συνέχισε ο κύριος Σόρος, θα δοθούν σε ελληνικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών οι οποίες προσφέρουν ήδη βοήθεια τόσο σε ντόπιους όσο και σε ξένους. 

Οι οργανώσεις αυτές πάντως, πρόσθεσε, δεν μπορούν να υποκαταστήσουν για μεγάλο διάστημα την κρατική και ευρωπαϊκή παρέμβαση.

Ο άνθρωπος που προκάλεσε την Ασιατική κρίση το 1997, που δημιούργησε τεράστια προβλήματα στην Μαλαισία, στην Αγγλική οικονομία, ο άνθρωπος που ανάγκασε τους Ρώσσους να απαγορέψουν τις ΜΚΟ (εξαιτίας της χρηματοδότησης που λαμβάνανε απο αυτόν), γύρισε, ευαισθητοποιημένος, να μας πεί οτι θα χτίσει σπίτια για τους λαθρομετανάστες; Δηλαδή μας λέει οτι οχι μόνο δεν θα φύγουν αλλα ήρθανε για να μείνουνε;

Μετά βέβαια απο αυτήν την πρωτοβουλία είναι βέβαιο οτι εκατομμύρια λαθρομεταναστών θα καταφθάσουν στην Ελλάδα αφού  εδώ οχι μόνο θα σιτίζονται απο το Ελληνικό κράτος αλλά θα παίρνουν και ενα σπίτι δώρο…Μάλιστα Γιώργος Παπανδρέου που παρευρισκόταν επίσης στο Φόρουμ, χαρακτήρισε την σκέψη του Σόρος ως «οραματική ιδέα». Για τους Έλληνες προφανώς δεν πονάει…

Τα φραγκα θα πάνε πάλι για τις ΜΚΟ των επαγγελματιών “αντιρατσιστων , τους μπαχαλακηδες του indymedia και λοιπες δημοκρατικές δυνάμεις , που μέχρι τωρα τα παιρνανε κατω απο το τραπεζι, οπως οι διάφορες οργανώσεις για τα “ανθρώπινα δικαιώματα”  τώρα με  πρόσχημα τα “σπίτια” για τους  λαθρομετανάστες, θα κάνουν τρελά πάρτι,  και αισχρή  προπαγάνδα ανθρωπισμού…

Τώρα που ολοκληρώνεται το παζλ αντιλαμβανόμαστε τι θα γίνουν  ολόκληρες περιοχές που θα περάσουν στα χέρια των δανειστών μέσω των αποκρατικοποιήσεων αλλά και με τι προσωπικό θα οργανωθούν οι ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες)

thermopilai.org

Eπιστολή απο τον αδερφό μας Γιώργο Γάκη… πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s