Αυτό πρέπει να είναι το μέλλον της Ελλάδας … είναι στο χέρι μας ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!

Posted: 25/02/2013 in blogs, πολιτική, Αντίσταση, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Εξέγερση, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ


Ξημερώνει πρωτομαγιά, ο ήλιος λάμπει και η φύση θαρρείς και ακολουθεί τις ψυχές των Ελλήνων που είναι στο ξέφωτο μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς καταπίεσης και κατάθλιψης.
Χθες αργά τα μεσάνυχτα η τρικομματική κυβέρνηση παραιτήθηκε μετά από την πίεση που άσκησαν οι συναθροισμένοι πολίτες που ξεπέρασαν τον αριθμό των 3.000.000 στο ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
Οι πολίτες το μόνο που ζητούσαν με ένα στόμα και μία φωνή πιασμένοι όλοι μαζί χέρι χέρι σαν μια τεράστια αλυσίδα, με ενωμένες καρδιές και μυαλά που είχαν το ίδιο πράγμα στο μπροστά αλλά και στο πίσω μέρος τους.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Ούτε φωνή δεν ακούστηκε, η αλήθεια έβγαινε βουβή μέσα από τους κύκλους της αγάπης, της συμπόνοιας και της ευτυχίας που ήταν ζωγραφισμένες στα μάτια τους.
Κρατούσαν τα παιδιά τους στην αγκαλιά τους και τα έσφιγγαν τόσο σαν να ήθελαν να τους δείξουν πόσο τα αγαπούσαν και παράτησαν τα πάντα πίσω τους για να κάνουν αυτό που εδώ και τέσσερα χρόνια λαχταρούσαν. Να δώσουν στα παιδιά τους το μέλλον που τους αξίζει.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ
Η Δημοκρατία εγκαθίσταται στη χώρα μετά από 2500 χρόνια απουσίας.
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας παραιτήθηκε και αυτός για να δώσει τη θέση του στον προσωρινό πρόεδρο που εξέλεξαν οι πολίτες στο Μαραθώνα ανάμεσα από προσωπικότητες που είχαν προτείνει οι ίδιοι. Το Σάββατο του Λαζάρου λίγο πριν την Ανάσταση του Κυρίου ορκίζεται η κυβέρνηση προσωπικοτήτων που πρότειναν μετά από ανοιχτή και δημόσια διαβούλευση οι πολίτες. Όλους τους ακολουθούσαν οι κρυφές ευχές όλων των, για πρώτη φορά στη ζωή τους, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ήταν τόσο ισχυρό το συναίσθημα που ήταν συγκεντρωμένο στο Μαραθώνα την ίδια στιγμή που, αν είχες μια κάμερα που να αποτυπώνει το συναίσθημα, δεν θα μπορούσε να το χωρέσει σε χιλιάδες φιλμ.
Τα ελληνικά αλλά και τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν στρατοπεδεύσει και αυτά στο Μαραθώνα σαν άλλος Θουκυδίδης με σκοπό να μεταφέρουν απ’ άκρου εις άκρον αυτό το μεγάλο επίτευγμα που πέτυχαν οι Έλληνες. Απ’ ευθείας συνδέσεις από όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου με απλούς πολίτες σχολιάζουν την μεγάλη νίκη.
Οι πρωτεργάτες αυτής της επιχείρησης του Μαραθώνα, άφαντοι, θαρρείς και άνοιξε η γης και τους κατάπιε, δεν τους βρίσκουν πουθενά, σαν τη μάνα που μόλις γέννησε μετά από έναν πολύωρο και επίπονο τοκετό το μωρό της και το μόνο που θέλει είναι να κουρνιάσει σε μια γωνιά μακριά από θορύβους και φώτα αγκαλιά με το σπλάχνο της.
Στην Αθήνα έχουν φτάσει ήδη τα πρόσωπα που θα ορκίζονταν να αναλάβουν την διακυβέρνηση του τόπου για έξι μήνες μέχρι να ετοιμαστεί το νέο σύνταγμα και να προκηρυχθούν εκλογές. Πρόσωπα άγνωστα μέχρι τότε στον πολύ κόσμο αλλά πολύ γνωστά, ο κάθε ένας στο χώρο του και στην επιστήμη του, που χαίρουν της εκτίμησης όλων των Ελλήνων.
Πέντε συνταγματολόγοι άγνωστοι μέχρι τότε στον κόσμο ανέλαβαν μετά από εντολή ομόφωνη των πολιτών του Μαραθώνα να συντάξουν το πρώτο σύνταγμα της χώρας που θα είχε ρητές και κατηγορηματικές διατάξεις άμεσης Δημοκρατίας. Δημοψηφίσματα για κάθε σημαντικό νόμο που θα ψηφιζόταν από την κληρωτή βουλή των 300, ισηγορία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε όλους όσους διεκδικούν θέσεις εξουσίας και ισοπολιτεία για πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια στον τόπο.
Οι συμπολίτες μας που εγκατέλειψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια αρχίζουν σιγά σιγά να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την επιστροφή τους στην πατρίδα.
Η Ελλάδα, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια, είναι μια ελεύθερη χώρα αφού οι πολίτες της στο Μαραθώνα, με ομόφωνο ψήφισμα, αποφάσισαν να διώξουν ντόπιους και ξένους κατακτητές και να καταστήσουν άκυρες, σύμφωνα με την διεθνή νομολογία, τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s