Πως να ελέγξεις ενα έθνος: Μια από τις πιο δυνατές επιδείξεις (στην τηλεόραση) για το πώς ο υποσυνείδητος προγραμματισμός μπορεί να επηρεάσει τον εγκέφαλο και ολόκληρο το σώμα σας! [VIDEO]

Posted: 15/02/2013 in τηλεόραση, υποσυνείδητος προγραμματισμός, φασισμός, χειραγώγηση, Αποκαλύψεις, Ελληνα Ξύπνα, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Προπαγάνδα, Παγκόσμια κυβέρνηση, Υποσυνείδητα μηνύματα, κοινωνική μηχανική

Η επίδειξη που θα δείτε, έγινε ζωντανά (σε μεγάλη κλίμακα) από την τηλεόραση της Μ. Βρετανίας στις 18/09/09. Αυτό το σοκαριστικό πείραμα δείχνει το πως προγραμματίζεται ο άνθρωπος, όταν λαμβάνει υποσυνείδητα μηνύματα, από τα τηλεοπτικά προγράμματα (προγραμματισμός) και τις διαφημίσεις.
Πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το γεγονός της απαγόρευσης της χρησιμοποίησης υποσυνείδητων μηνυμάτων εδώ και δεκαετίες, αλλά κανείς δεν εφαρμόζει το νόμο αυτό πουθενά. 

Στην αρχή χρησιμοποιεί τον κλασικό τρόπο υπνωτισμού και στην συνέχεια μεταδίδει με την μορφή εικόνας, υποσυνείδητα, φωτογραφίες σε καρέ, ενός άνδρα που είναι δεμένος σε μια καρέκλα. Με τον τρόπο αυτό και με την βοήθεια περίεργων σημάτων και γραμμών πείθει τον ανθρώπινο εγκέφαλο πως είναι δεμένος και όση πίεση και αν ασκήσει, δεν πρόκειται να σηκωθεί!

Η φώτο εμφανίζεται για ένα καρέ στο 01:51  και 03:51
H συγκεκριμένη τεχνική είναι μια από τις πολλές που χρησιμοποιεί το σύστημα για να μας κάνει να σκεφτόμαστε και να πράττουμε με τον τρόπο που θέλει αυτό, χρησιμοποιώντας τον υπνωτισμό και τα υποσυνείδητα μηνύματα ήχου, φωτός, χρωμάτων και εικόνας.
το βίντεο εδώ
Είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά αξίζει να δείτε πως έχουν καρφωθεί στις καρέκλες τους και δεν μπορούν να σηκωθούν. Αυτό δείχνει πόσο ευάλωτος είναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος στον υπνωτισμό των ΜΜΕ!
Αντισταθείτε στην μαζική πλύση εγκεφάλου της τηλεχαύνωσης!
Μάθετε τις τεχνικές που χρησιμοποιεί η NWO για να σας έχει σκλάβους στο σύστημα.

ΠΗΓΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s