Στις 17-10-2012 δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Πράσινη Πολιτική μία πραγματική αποκάλυψη βόμβα για το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι.
Το αμερικανικό περιοδικό “Food & Chemical Toxicology” δημοσίευσε τα αποτελέσματα από ένα πείραμα σε αρουραίους που τρεφόταν επί 2 χρόνια με μεταλλαγμένο καλαμπόκι από γνωστή πολυεθνική εταιρεία.
Το αποτέλεσμα από τον Γάλλο καθηγητή G.E.Seralini χαρακτηρίστηκε εκατόμβη!
Το σύνολο των αρουραίων που τράφηκαν με το μεταλλαγμένο καλαμπόκι εμφάνισαν βαριά παθολογία από τον 13ο μήνα του πειράματος.Τα θηλυκά ζώα εμφάνισαν όγκους στους μαστούς που έφτασαν το 25% του βάρους τους και τα αρσενικά όγκους στο συκώτι και τους νεφρούς!
Με δεδομένο ότι οι αρουραίοι ζουν 2 χρόνια κατά μέσο όρο αυτό πρακτικά για τον άνθρωπο,σημαίνει 40 χρόνια ζωής λιγότερα.Δηλαδή στα 30-40 χρόνια της ζωής μας αν τρεφόμαστε με μεταλλαγμένα προϊόντα θα εμφανίσουμε κάποιο είδους καρκίνου!
Το συμπέρασμα του αρθρογράφου είναι βεβαίως ότι τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα είναι δηλητήρια!
Αν σκεφτούμε ότι το αλεύρι από καλαμπόκι χρησιμοποιείται ως βασική διατροφή στη Δύση σε ποικιλία τροφίμων όπως ψωμί,αρτοσκευάσματα,γλυκά,σάλτσες κ.α. τότε αντιλαμβανόμαστε ότι η μαζική χρήση του στη διατροφή ισοδυναμεί με πυρηνικό ολοκαύτωμα!
Βεβαίως αποκαλύπτεται ότι τα μεταλλαγμένα είναι τοξικά και καρκινογόνα.Σε ποιους φτάνει όμως η γνώση?Και τι συμβαίνει όταν η οικονομική ανάγκη ,η πείνα δηλαδή,ξεπερνά τη γνώση ,ότι το φαγητό που τρώμε τώρα,αύριο θα μας προκαλέσει καρκίνο?Ο φτωχός Μεξικανός ή Σουδανός τώρα πια και ο Έλληνας και ο Πορτογάλος θέλει να ζήσει  αυτός και τα παιδιά του τώρα!Αύριο έχει ο Θεός!
Έχουμε λοιπόν την de facto κατηγοριοποίηση των ανθρώπων του πλανήτη σε 3 κατηγορίες ,με κριτήριο απλά και μόνο τη διατροφή τους.
Γιατί όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας:
“Είσαι αυτό που τρως”.
Η υγεία μας η εξωτερική μας εμφάνιση η συμπεριφορά και ο ψυχισμός μας είναι αποτέλεσμα τελικά αυτού που τρώμε.Γι’ αυτό και όλες οι θρησκείες έδιναν μεγάλο βάρος στη νηστεία και στις απαγορευμένες τροφές.

Έχουμε λοιπόν:
1]Αυτούς που τρέφονται με βιολογικά τρόφιμα και κατοικούν σε υγιεινά μέρη δηλαδή στην εξοχή.Τα βιολογικά τρόφιμα είναι πανάκριβα και το να μένεις επίσης στο βουνό και τη θάλασσα μακρυά από τη μόλυνση των πόλεων επίσης ακριβό!Αφορά λοιπόν επί το πλείστον τους πλούσιους αυτού του πλανήτη.Το 10% που μπορεί να διαθέσει πλέον τα απαραίτητα χρήματα για να λαμβάνει αγνά τα 4 στοιχεία του υλικού κόσμου,Τη Γη,το νερό,τον αέρα και το φως Υπάρχουν βέβαια και κάποιο τυχεροί που καταφέρνουν με τις δικές τους δυνάμεις και πολύ κόπο να κερδίσουν αυτή την αγνή διατροφή και διαβίωση.Μόνο που παρουσιάζονται στις τηλεοράσεις ως σπάνια παραδείγματα!

2]Η επόμενη κάστα ανθρώπων τρέφεται με αρκετά καλά τρόφιμα ,τα λεγόμενα πιστοποιημένα ή αυτά που προέρχονται από γνωστές καλλιέργειες με μικρές ποσότητες φυτοφαρμάκων και σίγουρα όχι μεταλλαγμένα!Ζουν επίσης σε μεσαία αστικά συγκροτήματα ή επαρχιακές πόλεις ή σε καλές γειτονιές στις μεγαλουπόλεις.Αποτελούν στην ουσία τη μεσαία τάξη ανθρώπων που αρχίζει πλέον και συρρικνώνεται στο 20-30 % του πληθυσμού.
3]Η μεγάλη μάζα του ανθρώπινου πληθυσμού περίπου το 60-70 % που θα ή ήδη σιτίζεται με μεταλλαγμένα προϊόντα.Προς ώρας τα αντίστοιχα(όχι ακόμη μεταλλαγμένα θέλω να πιστεύω) τρόφιμα είναι αυτά που πωλούνται στις λαϊκές αγορές ή στα σούπερ μάρκετ με τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (pl) δηλαδή φέρουν συνήθως το όνομα του σούπερ μάρκετ και δεν είναι επώνυμα!Είναι τα πιο φτηνά τρόφιμα και αναγκαστικά επιλογή των φτωχών ανθρώπων.Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι μένουν σε υποβαθμισμένες γειτονιές των πόλεων ή στις παραγκούπολεις του τρίτου λεγόμενου κόσμου(έτσι τον ονόμασαν οι αστοί λευκοί).όπως καταλαβαίνουμε είναι αυτοί που αντιστοιχούν στους αρουραίους του πειράματος και θα πεθαίνουν στα 40 τους από καρκίνους ή άλλες παθήσεις!
Τελικά η μείωση του πληθυσμού θα γίνει πραγματικότητα στα επόμενα 100 χρόνια με το πρώτο 10% των πλουσίων υγιώς τρεφόμενων και διαβιούντων ανθρώπων,να κυριαρχούν επί του υπολοίπου 90% υποβαθμισμένου σωματικά ,γενετικά ,ψυχικά και πνευματικά!
Δυστυχώς φαίνεται να είναι αναπόφευκτο εκτός και αν δράσουν κάποιοι σε πλανητικό επίπεδο ώστε να αποφευχθεί η ήδη εκτελούμενη διαφοροποίηση των κατοίκων του πλανήτη και η εξασφάλιση ενός σταθερού γήινου πληθυσμού με υγιεινή διατροφή και διαβίωση που να πληρεί υποχρεωτικά κάποια κριτήρια που δεν πρέπει επ’ ουδενί να παραβιάζονται,ακόμη και με τιμωρία των ανθρώπων που τα παραβιάζουν!
Αυτή θα είναι η υγιής ,ανθρώπινη παγκοσμιοποίηση με τον άνθρωπο στο κέντρο της όπως έγινε στην αναγέννηση και όχι το κέρδος των ολίγων οικογενειών που δυναστεύουν τον πλανήτη!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s