Όλη η αλήθεια για την «προφητεία του Αγίου Μαλαχία»… Ας ευθυμήσουμε λίγο…

Posted: 13/02/2013 in προφητείες, πολιτική, Αποκαλύψεις, Ελλάδα, Πάπας, αστεία, κόμματα


Έπειτα από την προαναγγελία της παραίτησης του Πάπα Βενέδικτου, οι Ιταλοί άρχισαν να κάνουν λόγο για προφητείες, ξεκινώντας από τον σκηνοθέτη Νάνι Μορέτι και την ταινία του «Habemus Papam» που μιλούσε για παραίτηση Ποντίφικα.
Ο Άγιος Μαλαχίας είχε προβλέψει πως ο προτελευταίος Πάπας θα είναι ο Βενέδικτος, τον οποίο θα ακολουθήσει ο Πέτρους Ρομάνους κατά τη διάρκεια της θητείας του θα έρθει η καταστροφή της Ρώμης και το τέλος του κόσμου.
Ιδού η αλήθεια: Το 1139 που επισκέφτηκε τη Ρώμη ο άγιος Μαλαχίας και έγραψε την προφητεία του, εκτός από τη Ρώμη, υπήρχε και η Νέα Ρώμη, η Πόλη δηλαδή, που μπορεί να μην είχε Πάπα, αλλά είχε κι έχει Πατριάρχη. Βυζαντινή Αυτοκρατορία δεν υπάρχει, υφίσταται όμως (λέμε τώρα) το νεοελληνικό κράτος. Εμάς αφορά η προφητεία του Μαλαχία.
 Μερικοί μελετητές δίνουν ιδιαίτερη βάση και σε μια άλλη πτυχή της προφητείας η οποία αναφέρει τον ερχομό του «μαύρου Πάπα», την ώρα που από τους επικρατέστερους διαδόχους του Πάπα Βενέδικτου είναι και ο 81χρονος Νιγηριανός Φράνσις Αρίντζε αλλά και ο 63χρονος καρδινάλιος από την Γκάνα, Πίτερ Κόντβο Απία Τουρκσόν.
Και πάλι λανθασμένα ερμηνεύουν την προφητεία:
Ποιος είναι ο «Θεός»; Ο Τσίπρας βέβαια.
Ποιος είναι ο ολίγον μελαχρινός απεσταλμένος του στη γη;
Ο Σκουρλέτης…
Βέβαια το κείμενο του Αρχιεπισκόπου της Ιρλανδίας αμφισβητείται έντονα από την Καθολική Εκκλησία, αλλά η θρησκεία είναι το όπιο των λαών, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο των πρώην πασόκων.
Κάποιοι άλλοι ερευνητές θεωρούν ότι είτε η προφητεία δεν ανήκει στον Άγιο Μαλαχία αλλά στον Νοστράδαμο, είτε ότι το κείμενο είναι πλαστό, είτε ότι προστέθηκε αργότερα και παραποιήθηκε.
Η αλήθεια όμως είναι η εξής μία: το τέλος του κόσμου θα επέλθει με την έλευση στην εξουσία του βασιλιά-συντρόφου Αλέξη. Το πώς έχει ιδιαίτερη σημασία και δεν έχει μνημονευτεί από κανέναν.
Κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων για την ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση του, παίρνει το λόγο η κυρία Ζωή. Την έβδομη ημέρα της ομιλίας της, μετά από ημέρες εκνευρισμού και καταπίεσης των μαζών, ξεκινούν οι ακρότητες εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Σύντομα το κύμα βίας σαρώνει όλη τη χώρα, αλλά και τη ζώνη του ευρώ. Σε άλλες επτά ημέρες έχει εξαπλωθεί ανά την υφήλιο και ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός. Δεν μένει όρθιο κολυμπηθρόξυλο…
Το ανθρώπινο γένος αφανίζεται, αλλά το ευτύχημα είναι ότι διασώζονται ο Στρατούλης και η Γαϊτάνη, οι οποίοι  περιφέρονται στα ερείπια ως οι νέοι πρωτόπλαστοι και συνεχιστές της ανθρώπινης φυλής. Η κοινοκτημοσύνη θα ήταν γεγονός, αν δεν είχε διασωθεί και ο Κουράκης. Τον βάζουν να κάνει τον εργάτη αναπαραγωγής κι έτσι και η προφητεία του Αντρέα για την κοινωνία των 2/3 επαληθεύεται
Μπορεί το ημερολόγιο των Μάγια να απεδείχθη λάθος, αλλά ο Άγιος Μαλαχίας δείχνει πιο σοβαρός…
Φτάνει να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ. Τότε η προφητεία της συντέλειας του κόσμου θα εκπληρωθεί…
Μ.Ο.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s