Κανείς, μα κανείς δεν τόλμησε να σηκώσει το γάντι μετά την αντεπίθεση Καραμανλή και αυτό λέει πολλά. Ακόμα και ο “αρχιερέας” τους, αναγκάστηκε να καταφύγει στην “μητέρα πατρίδα” για να βρει επικοινωνιακή διέξοδο.

Από κοντά και τα ασπόνδυλα των εκβιασμών και της ρεμούλας, με τραπεζικές διαφημίσεις σε ΜΜ”Ε” συμφερόντων τους που μπαίνουν ήδη στο στόχαστρο της δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ μετά από τις παρεμβάσεις Καμμένου – ομολογιούχων ΤΤ.

Από μαντρόσκυλα της διαπλοκής, έγιναν Ραν Ταν Πλαν. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τον λόγο και είναι απολύτως κατανοητό.

Αυτοί δεν περπατούν στον δρόμο όπως π.χ. ο ηρωϊκός Πεπόνης, ο πολύτεκνος και μπεσαλής Στασινόπουλος και άλλοι λειτουργοί σε θέσεις – κλειδιά. Όταν δεκάδες πολίτες τους χειροκροτούν και τους σφίγγουν το χέρι, αφήνουν τα γαυγίσματα των διεφθαρμένων πίσω τους.

Αντίθετα, όταν ξημεροβραδιάζεσαι σε business class, πεντάστερα ξενοδοχεία με εκατοντάδες φρουρούς και δεν κοιτάς στα μάτια τον σερβιτόρο που σου φέρνει το φιλέτο για να αντιληφθείς την οργή του, θα εκπλαγείς όταν πέσει η Βαστίλλη σου.

Και δεν θα πέσει από τους παρακρατικούς μηχανισμούς που ανέπτυξες για να ελέγξεις τους δρόμους και τους αντιφρονούντες. Θα πέσει από την παλλαϊκή ασπίδα που θα υψωθεί γύρω από όσους πράξουν το καθήκον τους.

Πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s