Ξυπνήστε αδέρφια πρίν να είναι πολύ αργά!
Ζούμε σε μία παγκόσμια δικτατορία!
Οι άνθρωποι θα μετατραπούν σύντομα σε barcode… Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταργηθεί… Τα αφεντικά μας δηλαδη αυτοί στους οποίους ανήκουμε είναι σχεδόν έτοιμοι να μας υποδουλώσουν πλήρως… Πρέπει να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις…. Για να γίνει αυτό πρεπει πρώτα να ξυπνήσουμε και να δούμε τί γίνεται… οσο μένουμε κοιμισμένοι και διχασμένοι δέν έχουμε καμία ελπίδα….
Για τους Χριστιανούς ζούμε στην εποχή του Αντιχρίστου. Αν κάποιος βλέπει να τα σημεία των καιρών μπορεί να καταλάβει οτι ο Αρμαγεδών άρχισε… Αυτά ειναι πράγματα τα οποία ο περισσότερος κόσμος δέν τα πέρνει στα σοβαρά διοτι έχει χάσει την πίστη του… Ο Χριστιανισμός δέχεται πόλεμο και ο εχθρός ειναι ένας… Ο αντίχριστος.

Αυτοί που προετoιμάζουν την έλευση του θηρίου και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη εδώ και αιώνες ειναι οι Σιωνιστές, οι σατανιστές, οι μασόνοι και οι Illuminati. Δυστηχώς ο περισσότερος κόσμος εξυπηρετει τα σχεδια τους. Η παραπλάνηση, η ημιμάθεια, τα πάθη και ο εγωισμός εχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα σημείο που ναι μέν ειναι αναστρέψημο αλλα και αναποφευκτο. Η γαλουχιμένη, ευκόλως καθοδηγούμενη «νέα γενιά» εχει πέσει στα δυχτια τους και εχει αποπλανηθεί δειχνοντας ανήμπορη να ξυπνήσει και να αντιδράσει…

Η επανάσταση ειναι πρωτα απ’όλα προσωπική και κυρίως πνευματική. Οταν ο άνθρωπος δέν εχει ηθικές αξίες και ιδανικά δεν μπορεί να ελπίζει σε μία αλλαγή προς το καλύτερο. Η ανθρωπότητα πάει απο το κακό στο χειρότερο για κάποιο λόγο… Τίποτα δεν ειναι τυχαίο…. Οφείλουμε ώς άνθρωποι να κάνουμε το καλό και να ζούμε αρμονικά με καλοσύνη, αγάπη, και ομόνοια. Η ελευθερία και η ειρήνη ειναι κοινά, όπως και να αντιλαμβάνεται κάποιος τις ένοιες το αποτέλεσμα είναι το ίδιο για όλους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s