Εντολή Σαμαρά (Ο ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ): Ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ να μην παραπέμψει Βενιζέλο. Ο μπαγάσας όμως ο Καμμένος θέλει και τον Λουκά στη ψειρού για να γνωρίσει τον Αραβαντινό και τον Γαβαλά!

Posted: 09/01/2013 in πολιτική, τράπεζες, τοκογλύφοι, φασισμός, χαράτσια, χειραγώγηση, Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Ανεξάρτητοι Ελληνες, Γενιά Πολυτεχνε'ιου, Γενοκτονία, Δ.Ν.Τ., Δημόσιο χρέος, Ευροζώνη, Εκλογές, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Εξέγερση, Καμμένος, Μπένυ, Μασόνοι, Μαλάκες, Μνημόνιο, Νέα Τάξη Πραγμάτων, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΣΟΚ, Παπανδρέου, ΣΥΡΙΖΑ, Σαμαράς, Χρυσή Αυγή, βουλευτική ασυλία, δοσίλογοι, κόμματα, κατάσταση έκτακτης αναγκης

Εντολή Σαμαρά: Ούτε ένας βουλευτής της ΝΔ να μην παραπέμψει Βενιζέλο

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση αιφνιδιάστηκε από τη σύμπραξη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τη Χρυσή Αυγή προκειμένου να ζητηθεί η παραπομπή των πρώην πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, στο Μέγαρο Μαξίμου δεν δείχνουν να ανησυχούν ιδιαίτερα γι’ αυτό.

Αντιθέτως ανησυχούν για το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας σε ότι αφορά τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο. Οχι τόσο για το ενδεχόμενο να παραπεμφθεί στην προανακριτική -για να γίνει αυτό πρέπει όλη η αντιπολίτευση να ψηφίσει θετικά και επίσης να «γυρίσουν» και 15 βουλευτές της σημερινής κυβερνητικής πλειοψηφίας- όσο για τη δημιουργία των άσχημων εντυπώσεων που θα δημιουργούσαν οι διαρροές.

Αυτό δηλαδή που δεν θέλει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι να υπάρξουν γαλάζιοι βουλευτές που, υπακούοντας στην παραταξιακή τους παρόρμηση ή στις διαμαρτυρίες της κομματικής βάσης, να ψηφίσουν «ναι» στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σαμαράς έχει ζητήσει από τους επιτελείς του να εξηγήσουν με τον πειστικότερο τρόπο στους επίφοβους βουλευτές πόσο κακό θα προκαλέσουν στην κυβέρνηση αν ψηφίσουν με βάση τις… παρορμήσεις τους και όχι τη «λογική».

Για το σκοπό αυτό εξετάζονται και όλοι οι δυνατοί κλασσικοί τρόποι ελέγχου των επίφοβων «ανταρτών». Δηλαδή, ο ακροβολισμός σε καίρια σημεία στην αίθουσα της Ολομέλειας έμπιστων βουλευτών που θα παρακολουθούν διακριτικά τους συναδέλφους τους την ώρα που θα διπλώνουν τα ψηφοδέλτια,πριν τα ρίξουν στην κάλπη.

Αντίθετα, στη Νέα Δημοκρατία εκτιμούν ότι υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο η κάλπη για τον κ. Παπανδρέου να λειτουργήσει εκτονωτικά για την περίπτωση του κ. Βενιζέλου. Οτι δηλαδή, οι περισσότεροι από τους περίπου 20 βουλευτές του κόμματος που ευχαρίστως θα ψήφισαν υπέρ της παραπομπής του κ. Βενιζέλου θα αρκεστούν να ψηφίσουν μόνον για τον κ. Παπανδρέου.

Σε κάθε περίπτωση η αναβολή κατά μερικές ημέρες της συζήτησης στη Βουλή και της μυστικής ψηφοφορίας δίνει μεγαλύτερη άνεση χρόνου για ζυμώσεις και… μασάζ σε όσους προβάλουν αντιρρήσεις για την σαφή πρωθυπουργική εντολή.

Κατά τα λοιπά στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου θα εξεταστεί τόσο η τακτική την οποία θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, το ποιοι θα αναλάβουν το βάρος της εκπροσώπησης του κόμματος και θα γίνει η πρώτη επιλογή των προσώπων που θα κληθούν να μετάσχουν στην προανακριτική επιτροπή.

Επίσης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr αναμένεται να επιβεβαιωθεί η πρόθεση του πρωθυπουργού να μην παραστεί στη συζήτηση, αλλά μόνον να προσέλθει για να ψηφίσει. (Πηγή)

Α. ΣΑΜΑΡΑΣ – ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ»


Ο μπαγάσας όμως ο Καμμένος θέλει και τον Λουκά στη ψειρού για να γνωρίσει τον Αραβαντινό και τον Γαβαλά!

Ο μπαγάσας ο Καμμένος θέλει να χώσει στον Κορυδαλλό ακόμη και τον Λουκά Παπαδήμο, ώστε να γνωρισθεί με τον αιωνόβιο Αρχυφύλακα Αραβαντινό και τον εκπρόσωπο του lifestyle,  Λάκη Γαβαλά.
«Θα κλείσουμε ακόμη και τα «σύνορα» του ουρανού για να μην μπορούν να αποδράσουν ούτε με ελικόπτερο όσοι έφτασαν την χώρα σ΄αυτό το σημείο…», λένε από το περιβάλλον του αρχηγού των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η πρωτοβουλία του Καμμένου θορύβησε τον Έλληνα Μόντι, Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος με τίποτε δεν θάθελε να βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα αλλά τα πράγματα, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσονται ανεξέλεγκτα.
Η Ελλάδα είναι πλέον μια επικίνδυνη γωνία της Ευρώπης για την οποία όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
Τίποτε δεν αποκλείεται γι αυτό κάποιοι έχοντες και κατέχοντες έχουν μεταφέρει ήδη τις οικογένειές τους στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να έχουν αδειάσει τα ακριβά εστιατόρια της Κηφισιάς.
Η «Χρυσή Αυγή» συμφώνησε με τον Καμμένο και συνυπογράφει την πρότασή του για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην πρωθυπουργών κκ. Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου, όπως και των πρώην υπουργών Οικονομικών κκ. Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλου, ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα αδικήματα της νόθευσης και υπεξαγωγής εγγράφου, της απιστίας σχετικά με την υπηρεσία, της παράβασης καθήκοντος και της άμεσης συνέργειας σε φοροδιαφυγή.

Ο κ. Π. Καμμένος ζητεί από τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίξει την πρόταση του κόμματός του, η οποία απευθύνεται και σε όλα τα υπόλοιπα κόμματα, όπως και στους ανεξάρτητους βουλευτές (που αριθμούν τους 17). Ήδη συναντήθηκε με τον κ. Ν. Νικολόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση των ΑΝ.ΕΛΛ., ενώ υπέρ της πρότασης του κ. Καμμένου τάσσεται και η «Χρυσή Αυγή», όπως δήλωσε ο πρόεδρός της κ. Ν. Μιχαλολιάκος, ο οποίος είπε ότι οι βουλευτές του θα συνυπογράψουν το σχετικό κείμενο για να αποδειχθούν οι ευθύνες του κ. Παπανδρέου, κατηγορώντας μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ για «συγκάλυψη» καθώς δεν συμπεριέλαβε στην πρότασή του τον κ. Παπανδρέου. «Θα φροντίσουμε ο πρωθυπουργός που οδήγησε την Ελλάδα στο Μνημόνιο και τον οποίο συγκαλύπτει ο ΣΥΡΙΖΑ να οδηγηθεί σε προανακριτική», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της «Χρυσής Αυγής».

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s