γράφει ο wishmaster…

Τα Μ.Μ.Ε  μας έχουν βομβαρδίσει με την απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τις  άσχημες επιπτώσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας στη γή που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν σύντομα στην αύξηση του μέσου όρου θερμοκρασίας της,  με καταστροφικές συνέπειες.

Η wikipedia μας πληροφορεί: Με τον όρο κλιματική αλλαγή αναφερόμαστε στη μεταβολή του παγκόσμιου κλίματος και ειδικότερα σε μεταβολές των μετεωρολογικών συνθηκών που εκτείνονται σε μεγάλη χρονική κλίμακα. Οι κλιματικές αλλαγές οφείλονται σε φυσικές διαδικασίες, καθώς και σε ανθρώπινες δραστηριότητες με επιπτώσεις στο κλίμα, όπως η τροποποίηση της σύνθεσης της ατμόσφαιρας.
Οι μηχανισμοί ελέγχου της κοινής γνώμης παρουσιάζουν λοιπόν τον άνθρωπο σα το μοναδικό υπεύθυνο της αλλαγής του κλίματος του πλανήτη. Ισχύει? Πόσο εγωιστικό μου ακούγεται να θεωρούμε ότι είμαστε το κέντρο που τα κινεί όλα και καθορίζει τα πάντα…  Είμαστε λοιπόν υπεύθυνοι για την υπερθέρμανση της γής…
Πολύ ωραία…

Τότε γιατί το CERN λέει πως κινούμαστε προς ΨΥΞΗ του πλανήτη και όχι Θέρμανση? Γιατί πλήθος επιστημόνων υποστηρίζουν ότι  οι κλιματικές αλλαγές της Γης οφείλονται κατά κύριο λόγο  στην δραστηριότητα του ήλιου?  Σύμφωνα με μελέτες ο ήλιος και το ηλιακό μαγνητικό πεδίο αυτή τη στιγμή είναι εξασθενημένο. Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερα χιόνια,  xαλάζι,  νεροποντές και λιγότερες ήπιες βροχές, μεγαλύτερη ξηρασία. Τέτοια φαινόμενα δε συναντούμε σήμερα? Αδύναμος ήλιος σημαίνει αύξηση των εισερχόμενων κοσμικών ακτίνων επομένως και αύξηση των νεφών και αντανάκλαση  της ηλιακής ακτινοβολίας που επιφέρει την ψύξη της γης. Πολύ πρόσφατα ανακοινώθηκε επίσης από επιστήμονες  ότι η τρύπα τού όζοντος  αυξομειώνεται ανάλογα με τη δραστηριότητα του ήλιου.Ο Dr John Butler,αστρονόμος, μας πληροφορεί: «Υποπτεύομαι πως το lobby για το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει υποτιμήσει τον ρόλο των μεταβολών του Ηλιου στις κλιματικές αλλαγές. Πάντως δεν είμαι υπερ της μόλυνσης της ατμόσφαιρας, για οποιοδήποτε λόγο»
 
 Μπορείτε να επισκεφτείτε τa παρακάτω site για ενδελεχή ενημέρωση:
Τι συμβαίνει τελικά? Κάποια μερίδα επιστημόνων κάνει λάθος ή κάποιοι λένε σκόπιμα ψέματα . Ποιος ο ρόλος των  περιβαλλοντικών  οργανώσεων ?  γίνονται υποχείρια στα χέρια των ισχυρών που με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή τι προωθούν και σε τι αποσκοπούν? τελικά ποιόν προστατεύουν οι οργανώσεις αυτές… ? εν αγνοία τους? Ποιοι και γιατί δημιουργούν ψευτοεπιστημονικές θεωρίες? Είναι αποφάσεις από κάποια κέντρα  που καμία σχέση δεν έχουν με την επιστημονική πραγματικότητα? Είναι προπαγάνδα των ελεγχόμενων ΜΜΕ? Βιώνουμε μια μεγάλη απάτη και γιατί?
 
Ναι φίλοι μου. Είναι ο ευκολότερος δρόμος για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων, την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης,  μέσω της απειλής καταστροφής  του οικοσυστήματος μας, που γεννά την ανάγκη δημιουργίας ενός οργάνου να επιληφθεί του θέματος και τελείως ανώδυνα θα καταρευσσουν οι όποιες αντιστάσεις υπο τον φόβο της καταστροφής. Το σκοπό μας τον πετυχαινουμε είτε με την πειθώ , είτε με την βια. Ο συνδιασμός των δύο φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα… Δείτε τι γίνεται με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, εκφράζουν φόβους τελείως υποκριτικά για απειλή του οικοσυστήματος πέρα από την καραμέλα της τρομοκρατίας και προσπαθούν να επέμβουν ενώ οι ίδιες αυτές χώρες έχουν κάνει άπειρες πυρηνικές δοκιμές και λειτουργούν τόσα πυρηνικά εργοστάσια.

Όχι δε λέω να μη σεβαστούμε και να προστατέψουμε τον πλανήτη. Αλίμονο. Να καλλιεργήσουμε την οικολογική συνείδηση, να προωθήσουμε την ανακύκλωση, τις ήπιες μορφές ενέργειας, να αντιταχθούμε στην υπερεκμετάλλευση και αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος , να αγωνιστούμε και να προστατέψουμε χλωρίδα και πανίδα και το οικοσύστημα,  να ταχθούμε στις υπηρεσίες της φύσης με κάθε μέσο, να υποστηρίξουμε τους οργανισμούς και τους φορείς που το προστατεύουν .  Μη γινόμαστε όμως άθελα μας, είτε ηθελημένα και απευθύνομαι κυρίως σε περιβαλλοντικές οργανώσεις,  οι  υπερασπιστές όλων αυτών που με πρόσχημα τη καταστροφή της φύσης επιδιώκουν να εξυπηρετήσουν τα σκοτεινά σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων.  Μήπως τελικά έχει υπερθερμανθεί ο εγκέφαλος μας απο το ψέμα που μας ταίζουν και όχι η γη?

Σε συνέχεια της ανάρτησης μου  σας προσκαλώ να δείτε το παρακάτω βιντεάκι προπαγάνδας που προβλήθηκε στην σύνοδο της Κοπεγχάγης .
Είναι φανερό επίσης από τα λόγια του «φίλου» μας παρακάτω ποιος είναι ο πραγματικός στόχος. Να εγκαταστήσουν τις δομές της παγκόσμιας κυβέρνησης με πρόσχημα την κλιματική αλλαγή.
Η «πράσινη ανάπτυξη» είναι μια πολύ καλά στημένη βιομηχανία και εάν δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένων οικονομικών κέντρων δεν πρόκειται να εφαρμοστεί φίλοι μου. Θυμάται κανείς σας τους όρους : μείωση εκπομπών ρύπων, υδροηλεκτρική – αιολική ενέργεια, ενεργειακά πάνελ, αποθείωση πετρελαίου, αντιρρυπαντικές επενδύσεις, αφαλάτωση, ταμιευτήρες απορροής βρόχινου νερού, αστυφιλία και αποκέντρωση, που εδώ και τόσα χρόνια πλασάρονται ως σανίδες σωτηρίας αλλά ποτέ δεν γίνεται τίποτα? Ε και τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, αφού η περιβαλλοντική μέριμνα αποτελεί από τη μία το πρόσχημα για κάτι άλλο (παγκόσμια κυβέρνηση) και από την άλλη μόνο όταν τα νέα προϊόντα (μηχανές κλπ) είναι έτοιμα να πλασαριστούν και να έχει ήδη βέβαια μοιραστεί η πίτα στους ισχυρούς θα ξεκινήσει η δήθεν πράσινη ανάπτυξη…
Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια και αλί σε εμάς τους παρατηρητές των εξελίξεων…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s