Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ «ΘΕΩΝ».

Posted: 12/12/2012 in Blue Beam, ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ, Ελληνα Ξύπνα, Θηρίο, Προπαγάνδα, ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, Πλάνη, Σιωνισμός

 

Η βαριά βιομηχανία των τελευταίων 100 ετών, η συνεχή μανία ολοένα αυξανόμενου καταναλωτισμού και η ανεξέλεγκτη διόγκωση του παγκόσμιου πληθυσμού, έχει ως αποτέλεσμα την αναπόφευκτη καταστροφή του οικοσυστήματος του πλανήτη.
Η λατρεία του σύγχρονου θεού που ονομάζεται »χρήμα» και η συλλεκτική του μανία απ’ όλους μας, που ξεπερνά το κόστος διαβίωσης, άλλαξε το επίπεδο εξέλιξης του είδους μας σε επίπεδο παρακμής του βιότοπου.
Η παγκόσμια ελίτ, αναλωμένη στην οικονομική κυριαρχία των κρατών, θυσίασε τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη, με αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μην φτάνει για όλους μας. Δυστυχώς φαίνεται ότι έχουμε περάσει την γραμμή της επιστροφής και το μέλλον μας είναι αναπόφευκτο. Η μοναδική μας σωτηρία απ’ότι μας δείχνουν τα τελευταία χρόνια οι κινήσεις των ισχυρών του πλανήτη είναι η επιστροφή των εξωγήινων θεών μας, όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται!
Από το 1974, που έγινε η πρώτη προσπάθεια αναζήτησης εξωγήινης νοήμον ζωής με την αποστολή μηνύματος στο διάστημα από το ραδιοτηλεσκόπιο του Arecibo υπήρξαν πολλές ακόμα ανεπιτυχείς προσπάθειες. Οι αποστολές των διαστημικών σκαφών Βόγιατζερ και Πιονίρ στα πέρατα του διαστήματος με γραπτές πληροφορίες και ηχογραφημένα μηνύματα φιλίας από το είδος μας, αποδείχθηκαν αργοκίνητες, αφού μόλις κατάφεραν να περάσουν την άκρη του ηλιακού μας συστήματος.
Στα ραδιοσήματα αν και βελτιώθηκε η ταχύτητα, δεν είχαμε ποτέ επίσημα θετικά αποτελέσματα. Οι επίσημες αποστολές ραδιο-μηνυμάτων στους αστερισμούς και πλανήτες Έψιλον του Ηριδανού, Ταυ του Κήτους, 47 Ursae Majoris, Polaris, Gliese 581c, Gliese 581d, ή αναμένονται να φτάσουν στο προσεχές μέλλον, ή δεν είχαν καμία ανταπόκριση. Η παγκόσμια ελίτ παίζοντας το τελευταίο της χαρτί, το 2001 με την συνεργασία της ΝΑΣΑ και του Δήμου Αθηναίων διοργάνωσε στις στήλες του Ολυμπίου Διός μία συναυλία ‘’επίκληση’’ προς τους αρχαίους θεούς με σκοπό την εκπομπή του σήματος της στο διάστημα. Την Μυθωδία! Τα περιθώρια στένευαν και η αστρική βοήθεια που ζητούσε η ελίτ που κυβερνά τον πλανήτη δεν αρκούσε να είναι σε μορφή μηνύματος αλλά σε μορφή επίσκεψης, και όπως ζητούσε η Μυθωδία στα κρυφά…
Τα χρόνια πέρασαν, η αμερικανική βιομηχανία σινεμά βομβάρδιζε διαρκώς με ταινίες καταστροφής του πλανήτη από εχθρικούς εξωγήινους, και το επερχόμενο τέλος του κόσμου διαδόθηκε σαν αστραπή. Η μαθηματική ατέλεια του χρηματοοικονομικού συστήματος και η ραγδαία αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού, διαβάστηκαν μέσα από τα μηνύματα των Μάγια ως το τέλος μιας εποχής και η αρχή μιας επόμενης. Αρχαιολογικά ευρήματα μαρτυρούσαν διαρκώς εξωγήινη επισκεψιμότητα στο παρελθόν… αλλά τα ραδιοσήματα τη σημερινή εποχή παρέμεναν στο σύνολο τους αναπάντητα! Ή μήπως όχι… Μήπως για ακόμα μία φορά οι ισχυροί κυβερνήτες του κόσμου μας, μας έκρυβαν την αλήθεια;
Την παραπάνω ερώτηση έρχεται να μας αποκαλύψει το απόρρητο έγγραφο »Key To The Extraterrestrial Messages» που αποχαρακτηρίστηκε και δημοσιεύθηκε από την NSA (National Security Agency) βάση τις διατάξεις του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, στις 21 Απριλίου του 2011. Το έγγραφο έδειχνε την NΑSA να παραδέχεται ότι έχει λάβει 29 κωδικοποιημένα μηνύματα από το βαθύ διάστημα και ότι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν αρκετά. Κανείς όμως δεν ξέρει το λόγο αυτής της διαρροής. Έγινε τυχαία; Κάποιοι θέλουν να μας αποκαλύψουν την επίκληση της παγκόσμιας ελίτ για την επιστροφή των εξωγήινων θεών; ή όλα αυτά γίνονται για να σκηνοθετήσουν μια ψεύτικη εξωγήινη επίθεση για βίαιη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού; Το μέλλον είναι πολύ κοντά… (όπως και τα τεράστια διαστημόπλοια των αρχαίων θεών γύρο από τον Ήλιο και πίσω από τον Δία… αν ερμηνεύονται σωστά οι εικόνες των ραδιοτηλεσκόπιων!). (Έρευνα: Harris Koutsiaftis)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s