» …H κοινωνική πόλωση μετά την εξαθλίωση των μνημονίων είναι δεδομένη και γι’αυτό η τρικομματική συγκυβέρνηση ετοιμάζεται για τη λήψη μέτρων ARM (Anti Riot Measures), δηλαδή την καταστολή εξεγέρσεων. Μάλιστα, έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη εταιρεία που οργανώνει διεθνώς ιδιωτικούς στρατούς , για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στη χώρα μας από το 2013!…»

ΠΗΓΗ: περιοδικό Hellenic Nexus τεύχος Δεκεμβρίου

Όσο κι αν φαντάζει ακραίο το παραπάνω, εντούτοις στο προτεκτοράτο δανειστών και διεθνών και εγχώριων μεγάλων συμφερόντων (τα οποία δεύτερα δε θίχτηκαν ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ, σε τομείς που δραστηριοποιούνται, από τα αποικιοκρατικά μνημόνια) η νέα πραγματικότητα που εγκαινιάζει η παραπάνω είδηση έχει την απόλυτη μνημονιακή λογική της!

Ναι! Πλέον ξένος μισθοφορικός ιδιωτικός στρατός, με βαρύ οπλισμό και περιπολίες σε αστικές-ημιαστικές περιοχές, θα δραστηριοποιηθεί στη χώρα, όπως προκύπτει από την υπογεγραμμένη συμφωνία των «σωτήρων του λαού». Αποστολή της; η τήρηση, όπως διαφημίζει η ίδια η εταιρεία, της τάξης (δηλ. της αποικιοκρατικής σκλαβιάς) και της ασφάλειας (δηλ. των εγχώριων λαμόγιων και των ντόπιων και ξένων αρπακτικών που ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι).

Αυτό όμως που δε γράφει το περιοδικό είναι ότι πρόκειται για τη διαβόητη (και σεσημασμένη για σφαγές αμάχων στη Βαγδάτη, όπου τα έμμισθα στελέχη της απέδειξαν περίτρανα το ποιόν τους) εταιρεία Blackwater. Που, πράγματι, ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει θωρακισμένα οχήματα όπως αυτά της Κ4, τα οποία θα φέρουν βαρύ οπλισμό και θα συνοδεύονται από μοτοσικλετιστές.

Tα καμάρια της Blackwater

 Μάλιστα σε μια αναφορά του ο συγγραφέας Jeremy Scahill στο περιοδικό The Nation με το άρθρο του (Blackwater’s Black Ops, 9/15/2010) αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος μισθοφορικός στρατός του κόσμου που έχει και δικιά του αεροπορία. Η Blackwater πλέον ονομάζεται Xe Services και άλλαξε το όνομα της το 2009 όταν έγινε διάσημη στον κόσμο από τις πολλές αναφορές για σφαγές αμάχων στο Ιράκ (δηλαδή άλλαξε ο Μανωλιός τα ρούχα του…)

Πολλοί πρώην στρατιωτικοί και αξιωματικοί της CIA εργάζονται στην Blackwater ή σε παρεμφερείς εταιρείες που δημιουργήθηκαν για να τραβούν την προσοχή από την κακή φήμη τους και να βγάζουν κέρδη πουλώντας τις, αντίθετες με κάθε έννοια νόμου, υπηρεσίες τους που εναλάσσονται από πληροφορίες και πληροφοριακή διείσδυση, πολιτικές δραστηριότητες των ομάδων συμφερόντων και παραστρατιωτική εκπαίδευση.Ένα «πλήρες πακέτο» δηλαδή για λογαριασμό ξένων κυβερνήσεων,τραπεζών και πολυεθνικών εταιρειών, όπως η εταρεία θανάτου Monsanto που ελέγχει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής και διακίνησης γενετικά τροποποιημένων δηλητηρίων(υποτίθεται για την αντιμετώπιση του παγκόσμιου διατροφικού προβλήματος) .

Και όπως λέει ο Scahill: Η Blackwater Παραμένει ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εργολάβος του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, για «υπηρεσίες ασφαλείας», που ασκεί κρατική τρομοκρατία, δίνοντας στην κυβέρνηση την δυνατότητα να το αρνηθεί.

Μάλιστα! Φαίνεται ότι οι εγχώριοι και εξωτερικοί αφεντάδες ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και παίρνουν κι άλλου τύπου μέτρα (καθώς οι πρώτοι τηρούν απλά και πιστά τις εντολές των δεύτερων, εξοντώνοντας στυγνά έναν ολόκληρο λαό για να ευημερήσουν νούμερα που ούτε κι αυτά δεν τους βγαίνουν, με μέτρα που θα έκαναν και πρωτοετή φοιτητή του Οικονομικού να φωνάζει έξαλλος για οικονομικό κρετινισμό που φλερτάρει με την παράνοια).

Φοβούνται τόσο πολύ την αντίδραση του κόσμου και επερχόμενη μαζική εξέγερση, που δεν τους αρκούν πια οι ντόπιες δυνάμεις καταστολείς, αλλά προχώρησαν (πληρώνοντας αδρά εννοείται) και σε μετεγραφές-λαυράκια από το εξωτερικό, για να χρησιμοποιήσουμε τη διάλεκτο των γηπεδικών ανεγκέφαλων.

Είναι ξεκάθαρο, ακόμα και σε άτομα που ήταν τυφλωμένα από  κ(ω)ομματική παράκρουση, ότι οι εκλεγμένοι «εκλεκτοί» του λαού ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ αν χυθεί από μισθοφορικά ή και «πατριωτικά» πυρά το αίμα ψηφοφόρων τους και μη. Οι οποίοι θα ξεχυθούν στους δρόμους διεκδικώντας το πρωταρχικό δικαίωμα στην ΕΠΙΒΙΩΣΗ (και δε χρειάζεται κανένα «δημοκρατικό»σύνταγμα να το κατοχυρώνει αυτό).

Προφανώς το επιζητούν κι από πάνω να συμβεί αυτό, ίσως για να περάσουν στην επόμενη φάση των σχεδίων τους, τη μετατροπή της χώρας σε ένα νέο Κόσσοβο, απόλυτα ρημαγμένο, αφαιμαγμένο και  εκμεταλλεύσιμο οικονομικά και γεωστρατηγικά-στρατιωτικά από ξένες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και ανελέητες πολυεθνικές, καθώς και από διεθνείς και τοπικές μαφίες…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s