ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η Ε.Ε ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΥΡΙΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΟ!

Posted: 28/11/2012 in Θηρίο, Ιουδαϊσμός/Σιωνισμός, Μασόνοι, Μαλάκες, Νέα Τάξη Πραγμάτων, Ορθοδοξία, Πλάνη, Σιωνισμός


 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

Να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τούς Αγίους Ισαποστόλους Κύριλλο και Μεθόδιο στη Σλοβακία, αποφάσισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Σλοβακία είναι Μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2009, και το 2013 που είναι η 1.150η επέτειος του Σλαβικού Αλφαβήτου θα κόψει νόμισμα των (2) ευρώ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο. Να αναφερθεί ότι η εικόνα των φωτιστών των Σλάβων δεν έγινε αποδεκτή από Μέλη της Ευρωζώνης, τα οποία ζήτησαν να αφαιρεθούν τα φωτοστέφανα από τους Αγίους.

Η επιτροπή ανέφερε ότι «σύμφωνα με τους κανόνες της Ε.Ε., η Σλοβακία πρέπει να λάβει υπόψη της το γεγονός ότι τα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν σε όλη την ζώνη του ευρώ, και ορισμένα κράτη ήδη αντιτίθενται στο νόμισμα, λόγω θρησκευτικής ουδετερότητας».

Πάντως Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του γερμανικού κόμματος της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης, έκανε λόγο για μια ακόμη απόφαση με αντιχριστιανικά κριτήρια.

«Θέλουν να εκδιώξουν τον χριστιανισμό από την δημόσια σφαίρα της ζωής. Η απόρριψη της πρότασης είναι «γελοία», διότι με την ίδια λογική θα μπορούσε από το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ισπανία να αφαιρεθούν οι κορώνες των βασιλικών, για να μην βλάψουν τα συναισθήματα των Δημοκρατικών με τα μοναρχικά σύμβολα», δήλωσε το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η Σλοβακία, κατέθεσε ήδη τροποποιημένο σχέδιο του νομίσματος, το οποίο έγινε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποδεκτό.

Τέλος να σημειωθεί ότι το 1980 ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β΄κήρυξε τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο συμπροστάτες της Ευρώπης μαζί με τον Άγιο Βενέδικτο.

(Δείτε  το παλιό νόμισμα και  το καινούριο).

ΣΧΟΛΙΟ HELLAS – ORTHODOXY: Είναι σαφές πως οτιδήποτε ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ενοχλεί σφόδρα την σιωνιστική αντίχριστη κλίκα της Ε.Ε!

Επικαλούνται την «θρησκευτική ουδετερότητα», ξεχνώντας πως η Ευρώπη ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!

Δεν ενδιαφέρονται καν για την «ουδετερότητα», αφού ευχαρίστως επιτρέπουν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, όπως θέλουν και εύχονται με περίσσιο θράσος οι ΡΑΒΒΙΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

Υπάρχει βέβαια κι ένας ακόμα λόγος που σκυλιάζουν ΕΙΔΙΚΑ με τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΛΑΒΩΝ!!!

Δεν ανέχονται δύο Έλληνες από το χιλιόχρονο Βυζάντιο να τιμώνται ως εκείνοι που έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού και της πνευματικής αναγέννησης σε ολόκληρη την ανατολική Ευρώπη!

Δεν αντέχουν το εκτυφλωτικό ΦΩΣ του Βυζαντίου που έλαμπε αδιάκοπα, όταν εκείνοι σφάζονταν σε εκατονταετείς και άλλους πολέμους και ζούσαν στον σκοταδιστικό τους Μεσαίωνα!

Καταρρίπτονται έτσι τα παραμυθάκια τους περί «σκοταδιστικού» Βυζαντίου, που επινόησαν για να μειώσουν εκείνους ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

Δεν πειράζει, όμως! Οι Άγιοι Ισαπόστολοι Κύριλλος και Μεθόδιος είναι στις καρδιές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΟΥΝ κι αυτό δεν αλλάζει με καμία απαγόρευση εβραιομασωνικών σκυμβάλων!

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s