Σχιζοφρένιους Βενιζέλιους

Posted: 04/07/2012 in πολιτική, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Μπένυ, Μαλάκες, ΠΑΣΟΚ

Σχιζοφρένιους Βενιζέλιους

Αντίθετος με τις 15.000 απολύσεις στο δημόσιο, τάσσεται ο «απολύτως» πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, γεγονός που τον καθιστά, τον 62ο πολιτικό στην ιστορία της χώρας, που κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. ΕΎΓΕ.
Ο χοντροβαγγέλας, ένα παρατσούκλι του οποίου η προέλευση σχολιάζεται στο αμέσως επόμενο άρθρο του ramnousia, δήλωσε πως οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, δεν είναι απαραίτητες, «αλλά χρειάζεται να γίνει έντιμη αξιολόγηση υπαλλήλων, υπηρεσιών και υποδομών, ώστε να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση, που θα έχει και καλύτερα δημοσιονομικά αποτελέσματα».

Αχ αυτό ήταν τόσα χρόνια και δε μας το έλεγε κανείς. Ακούγαμε συνεχώς ότι έχουμε πολλούς δημοσίους υπαλλήλους και επιβαρύνονται οι κρατικές δαπάνες και ρουσφέτια και χάρες και βολέματα… Αστεία πράγματα. Τώρα ξέρουμε. Θα γίνουν έντιμες αξιολογήσεις που τόσα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσαν να γίνουν και όλα θα φτιάξουν.

Βαγγέλη, προεκλογικά σε είχα χαρακτηρίσει έξυπνο, γιατί δε μιλούσες και σε συνδυασμό με τον τυφλό που μιλούσε συνέχεια, σας βόλεψε τουλάχιστον όσο αφορά το image του πεθαμένου σας κόμματος. Δεν το συνεχίζεις λέω εγώ, δεν είναι καλά ο κόσμος, θα σας πάρουν με τις πέτρες.

Πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s