Προετοιμάζουν τους ευρωπαίους για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Posted: 04/07/2012 in Eurogroup, G 20, Ε.Ε., Ευροζώνη, Ελλάδα, Ελληνα Ξύπνα, Νέα Τάξη Πραγμάτων


Η Ελλάδα δέχεται νέες επιθέσεις. Και αυτές δεν έχουν να κάνουν με την επιβολή της Ευρώπης στους Έλληνες πολίτες, αφού αυτό έχει ήδη επιτευχθεί με την μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά. Οι επιθέσεις αυτές στοχεύουν στους ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να προετοιμαστούν ηθικά και ψυχολογικά για μία βίαιη συμπεριφορά της Ευρώπης προς την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Είτε το γενικότερο κλίμα που καλλιεργείται απέναντι και εναντίον της Ελλάδας, είτε οι δηλώσεις Σόιμπλε (που διέψευσε αργότερα) για «έκτακτο γεγονός» που θα βγάλει την Ελλάδα από το Ευρώ, αλλά και άλλες δηλώσεις σημαντικών ή ασήμαντων ευρωπαϊκών -και όχι μόνο- «προσωπικοτήτων, γίνεται ολοένα και περισσότερο σαφές πως μετά την δαιμονοποίηση της Ελλάδας, ακολουθεί η αποπομπή της από την Ευρώπη στα πλαίσια μίας -δήθεν- διάσωσης των ευρωπαϊκών κοινωνιών.
Η μέθοδος που μέχρι στιγμής ακολουθήθηκε είναι απολύτως προβλέψιμη, γνωστή και από άλλες -περισσότερο αιματηρές- «παρεμβάσεις» των ισχυρών. Άλλωστε, καταβλήθηκε ιδιαίτερα έντονη προσπάθεια για την περίπτωση της Ελλάδας, από τα ΜΜΕ τόσο της ημεδαπής όσο και της αλλοδαπής, για να πειστούν ευρωπαίοι και μη πολίτες, πως το καλύτερο για όλους είναι να καταστραφεί η Ελλάδα.

Βέβαια, απέναντι σε αυτό το σκεπτικό η κυβέρνηση Σαμαρά αυτομάτως καθίσταται σε κατάσταση κατάρρευσης και ουσιαστικά επιβάλλεται εκ των έξωθεν «φίλων», «εταίρων», «συμμάχων» (και άλλων φαιδρών ανθυποκομισάριων της Νέας Τάξης) μία κατάσταση ακυβερνησίας στην Ελλάδα. Και αυτή η επικείμενη και πάρα πολύ καλά σχεδιασμένη ακυβερνησία είναι άκρως επικίνδυνη για όλους τους μετέχοντες στην μετατροπή της Ελλάδας στην πρώτη -παγκοσμίως- επισήμως χώρα που θα λειτουργήσει υπό το καθεστώς των «δανειστών», των κατοχικών δυνάμεων που εισέβαλαν στην χώρα δοθείσης της «ευκαιρίας» και της «ανικανότητας» του Ελληνικού πολιτικού κόσμου.

Στο κλίμα αυτό -της προετοιμασίας των ευρωπαϊκων λαών και της δημιουργίας ηθικού «αναχώματος»- κινείται και η λίαν πρόσφατη δήλωση του υπουργού οικονομικών της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ, ο οποίος δηλώνει πως «η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν θέλει να το καταφέρει, υποστηρίζει, αναφερόμενος στην …παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη» και σημειώνει ότι πρέπει να γίνει προετοιμασία για το σενάριο εξόδου.
Εκτιμά δε ότι «αν η Ελλάδα χρεοκοπήσει σήμερα, αυτό θα ήταν κακό για τη χώρα, αλλά για την υπόλοιπη Ευρωζώνη ο κίνδυνος θα ήταν διαχειρίσιμος».

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα «Augsburger Allgemeine», ο κ. Σέντερ προβλέπει ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να πετύχει οικονομική ανάκαμψη εντός ευρώ, αλλά τονίζει ότι η χώρα του έχει κάθε συμφέρον από τη διατήρηση του κοινού νομίσματος. Αναγνωρίζει μάλιστα ότι η Γερμανία έχει ωφεληθεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την Ευρωζώνη και κάνει λόγο για «οδυνηρές συνέπειες», σε περίπτωση που υποχρεωνόταν να επιστρέψει στο γερμανικό μάρκο.

Παρόλα αυτά, το στέλεχος των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) απορρίπτει την ιδέα των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης» ή μιας Ευρώπης- ομοσπονδίας και εκφράζει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο, μετά και τις πρόσφατες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Γερμανός φορολογούμενος, «με διάφορα τρικ» να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο από ό,τι είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Εμείς, περιμένουμε το «τυχαίο γεγονός» που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην άτακτη χρεοκοπία και θα ανοίξει (όπως όλοι υπολογίζουν) διάπλατα τις πόρτες για την εφαρμογή του Αγγλικού Δικαίου (βλ. Μνημόνιο Ι και Μνημόνιο ΙΙ) μέσω του οποίου θα καταστεί δυνατή η πλήρης υφαρπαγή του συνόλου του εθνικού πλούτου της χώρας. Όσο και εάν προσπαθούν οι πολιτικές πόρνες της Ευρώπης να κρυφτούν, δεν μπορούν να καλύψουν επαρκώς το ενδιαφέρον των πετρελαϊκών κολοσσών, ούτε και το ενδιαφέρον των τραπεζικών funds για την Ελλάδα. Άλλωστε, υπάρχουν μελέτες που αποδεικνύουν πως Ελλάδα και Κύπρος (κάτι συμπτώσεις!!!) βρίσκονται στο επίκεντρο του μελλοντικού ενεργειακού χάρτη και, όπως κατ’ επανάληψη έχει γίνει με ασθενείς οικονομικά χώρες- οι ισχυροί σκοπεύουν να οικειοποιηθούν αυτόν τον πλούτο.
Στην περίπτωση της Ελλάδας δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε βομβαρδισμούς (βλ. Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Αφγανιστάν κ.α.), αλλά εφαρμόζουν τακτικές «ίσων αποδόσεων» μέσω του τεχνητού αρνητικού κλίματος (της ηθικής απαξίωσης και άλλων φαιδροτήτων) που δημιούργησαν μέσα από τα φίλα προσκείμενα σε αυτούς ΜΜΕ.

Το επόμενο χρονικό διάστημα (με ανώτερο ορίζοντα τους τρεις μήνες) διαβλέπουμε πως η Ανατολική Μεσόγειος θα βρίσκεται σε κατάσταση «πλήρους ωρίμανσης» για το επόμενο βήμα των τραπεζιτών και των μαριονετών ευρωπαίων πολιτικών. Σε αυτό το διάστημα κρίνουμε πως η Ελλάδα θα γνωρίσει κλιμάκωση των πιέσεων που της ασκούνται. Σαφέστατα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ακριβείς κινήσεις των νεοταξιτών σφουγγοκολλάριων, αλλά με απόλυτη βεβαιότητα -συνυπολογίζοντας τις εξελίξεις σε Ευρώπη, Συρία, Ιράν και φυσικά τις αμερικανικές εκλογές- είμαστε σε θέση να «προβλέψουμε» πως οι κινήσεις παρεμβατικότητας εις βάρος της Ελλάδας θα είναι ιδιαίτερα σημαντικής ισχύος και θα σκοπεύσουν όχι τόσο στην οικονομία -η οποία είναι ήδη κατεστραμμένη- όσο στην επιβολή κλίματος τρομοκρατίας του Ελληνικού πληθυσμού. Δεν θεωρούμε απίθανη μία ξαφνική τραπεζική κατάρρευση, ούτε θεωρούμε απίθανη μία ιδιαίτερα έντονη έξαρση της εισαγόμενης εγκληματικότητας, η οποία και θα δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις και θα αιτιολογήσει -σύμφωνα με το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ- πιθανή είσοδο και παρέμβαση στρατιωτικών σχηματισμών για την «διάσωση της χώρας»!!!

Ας ετοιμαστούμε, λοιπόν, για τα χειρότερα, δεδομένης της προετοιμασίας που κάνουν οι (μέχρι στιγμής δις εγκληματίες κατά της Ευρώπης) Γερμανοί πολιτικοί. Πιθανότατα πολλοί Έλληνες δεν έχουν καταλάβει πως το ταξίδι για την Ιθάκη δεν ξεκίνησε ποτέ και συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πατρίδα που είτε θα προσπαθήσουμε να την διατηρήσουμε περήφανη και ανεξάρτητη είτε θα την παραδώσουμε στα χέρια των υπανθρώπων της Νέας Τάξης και της παγκοσμιοποίησης. Η Pax Europa είναι όνειρο συγκεκριμένων λαών που σήμερα γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης της παγκοσμιοποίησης. Αυτούς τους λαούς πρέπει εμείς οι Έλληνες να τους ξυπνήσουμε, αφού πρώτα κατορθώσουμε να βγούμε από τη νάρκη που μας έχουν βάλει οι δουλοπρεπείς «ταγοί» μας.

ΥΓ: Να σημειωθεί πως το 4ο Ράιχ είναι η δολοφονική μηχανή που μας απειλεί. Το ζητούμενο είναι να καταλάβουμε ποιός βρίσκεται πίσω από το 4ο Ράιχ. Μόνο αν καταλάβουμε ποιός είναι εκείνος που θέλει την ισοπέδωσή μας, θα μπορέσουμε να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση αντιμετώπισής του.

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s