Υπάρχει κόμμα που έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των επιδιώξεων των ισλαμοφασιστών σφαγέων στην Συρία;

Posted: 02/07/2012 in Ελληνα Ξύπνα, ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, Κουβέλης, Μαλάκες, Συρία, δοσίλογοι, κόμματα

 

Ναι, υπάρχει. Η “Δημοκρατική Αριστερά” ή αλλιώς τα “Σημιτικά απόβλητα” ή “Αηδιαστική Αριστερά”. Ναι, το κόμμα που συγκυβερνά αυτή την στιγμή.
Τι και αν το ελεύθερο διαδίκτυο αποκαλύπτει καθημερινά εκατοντάδες βίντεο με σκηνές φρίκης, κομματιασμένα γυναικόπαιδα από τα χέρια των υπανθρώπων που αναλαμβάνουν όλη την βρώμικη δουλειά από την Βοσνία στην Συρία.
Τι και αν το CNN και τα άλλα ιμπεριαλιστικά κανάλια διασύρονται καθημερινά πάλι από το ελεύθερο διαδίκτυο που αποκαλύπτει ότι παρουσιάζουν έργα των …κόκκινων Χμερ ως
θηριωδίες του Άσαντ…
Τι και αν στα βίντεο όπου ο ήχος δεν διαβάλλεται ακούγεται η ιαχή που συνοδεύει κάθε σφαγή αμάχων τα τελευταία 500 χρόνια…
Το κόμμα του κυρίου Κουβέλη, μάρτυρα υπεράσπισης της συμμορίας του Παντείου που ακόμα να δικαστούν για την ενδεχόμενη συνέργεια τους στις δύο δολοφονίες τιμίων ανθρώπων που με το πείσμα τους τους οδήγησαν στην δικαιοσύνη…
Το κόμμα του κυρίου Κουβέλη λοιπόν, έβγαλε δήλωση στήριξης των επιδιώξεων των αιμοσταγών χασάπηδων που θέλουν “Δημοκρατία” στην Συρία.
Την δημοκρατία του Μουλά δηλαδή, όπου τα κτήνη έχουν το δικαίωμα να βιάζουν και να σκοτώνουν γυναίκες, παιδιά και “απίστους”.
Τουλάχιστον το κόμμα του κυρίου Κουβέλη παραμένει πιστό στις αρχές του μεγάλου μεταρρυθμιστή Κώστα Σημίτη, άξιου γιου του πατρός του, όπως μας αποκάλυψε ο συγγραφέας Δημοσθένης Κούκουνας στο εξαιρετικό βιβλίο του για τους οικονομικούς δοσιλόγους της κατοχής.
Άξιος ο μισθός σας.

olympiada

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s