Δίνουν πρόστιμα σε καταστηματάρχες μπροστά στα μάτια των παράνομων αλλοδαπών με τα σεντόνια απλωμένα.ΑΙΣΧΟΣ !

Posted: 29/06/2012 in Ένα μπουρδέλο είμαστε..., Αποκαλύψεις, Αντίσταση, Εκλογές, Ελληνα Ξύπνα, Μεταναστευτικό

 https://antipalos.files.wordpress.com/2012/06/imagesca05og6y.jpg?w=274
«Ποιοι είναι οι παράνομοι οι έλληνες ή οι αλλοδαποί  τελικά , βοήθεια κύριε Σαμαρά, μόνο εσείς θα μας σώσετε τα μαγαζιά μας «.
Έκκληση, κάνουν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στον πρωθυπουργό της χώρας τον κύριο Σαμαρά  καθώς δεν  βρίσκουν πουθενά το δίκιο τους και κινδυνεύουν να χάσουν τις περιουσίες τους και να βάλουν λουκέτο.
Στο ιστορικό κέντρο  από προχθές η δημοτική αστυνομία του δήμου αθηναίων δίνει πρόστιμα στα εμπορικά καταστήματα για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου!!! 

Σημειώστε ότι αυτά τα μαγαζιά έχουν την πραμάτεια τους έξω τα τελευταία 60.Ο Δήμος Αθηναίων από προχθές χρεώνει το τετραγωνικό 2.200 ευρω  για οτιδήποτε έχουν έξω από το μαγαζί τους .Ρούχα,  καλάθια,  σταντ  με γραβάτες,  και ότι άλλο βλέπετε έξω από τα μαγαζιά . Σήμερα το πρωί, για τρίτη μέρα, πέρασε από αυτά τα μαγαζιά, και πάλι η αστυνομία και έγραφε . Τα μαγαζιά ,τα οποία δίνουν αγώνα πραγματικό για να μείνουν ανοιχτά, καθώς η πτώση του τζίρου και  οι ολοένα αυξανόμενη παρουσία των αλλοδαπών  έχουν κάνει το ιστορικό κέντρο απλησίαστο για τους καταναλωτές .

Τα πρόστιμα που δίνουν είναι από 2.200 και… παει λέγοντας .
Για έναν καταστηματάρχη που έχει ένα καλάθι έξω από το μαγαζί  του και καταλαμβάνει χώρο 2 τμ θα πληρώσει, έχει δεν έχει ,4.400 ευρω .
Αυτό συμβαίνει και σε μικρομάγαζα  που μπορούν  να είναι και σε δεύτερους ή τρίτους δρόμους, όχι μόνο στους εμπορικούς .
Όλα αυτά όμως, συμβαίνουν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων παράνομων αλλοδαπών, που απλώνουν ολόκληρα σεντόνια από  επίσης παράνομα προϊόντα.
Ό Δήμος ,αντί να στείλει την αστυνομία να  διώξει τους αλλοδαπούς στέλνει τους υπαλλήλους του  να γράψουν τους καταστηματάρχες οι οποίοι μόνο πέρυσι κράτησαν τα μαγαζιά τους ανοιχτά με 850 πορείες  που έγιναν στο κέντρο .
Παλεύουν να επιβιώσουν και τους ρίχνουν εξοντωτικά πρόστιμα που είναι φύση αδύνατο να τα πληρώσουν με  την κρίση  .
Μου είπε χαρακτηριστικά  ένας καταστηματάρχης ο Αλέξανδρος:
«Ξέρεις τι είναι κυρία Μάγδα να πληρώνεις ενοίκια, φόρους, ΦΠΑ, ΙΚΑ, ταμείο εμπόρων, ΔΕΗ, ΟΤΕ ,και να περνάνε τα παιδιά από την δημοτική -που δεν μου φταινε σε τίποτα  και αυτά τα καημένα  παίρνουν εντολές με 600  ευρω όλη μέρα στον δρόμο -δίπλα από τους αλλοδαπούς ,μπροστά από τα σεντόνια που είναι έξω από το μαγαζί μας και γράφουν εμάς για  κατάληψη κοινόχρηστου χώρου , δηλαδή από τους αλλοδαπούς πόσο έπρεπε να πάρουν με τόσο χώρο παράνομα που καλύπτουν .Εμείς πληρώνουμε στο κράτος είμαστε οι νόμιμοι και πανε να μας κλείσουν  τα μαγαζιά με τα εξοντωτικά πρόστιμα , μήνα τον μήνα με την ψυχή στο στόμα βγαίνουμε και μέσα μπαίνουμε . Ο δήμος ας ξεκινήσει από αυτούς και μετά να έρθει σε εμάς . Τελικά εμείς ή εκείνοι είναι οι παράνομοι  κύριε Καμίνη;»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s