Απειλές Ερντογάν κατά Ισραήλ, Συρίας, Ελλάδας, Κύπρου

Posted: 28/06/2012 in Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος, Συρία, Σιωνισμός, Τουρκια

Ανοικτό μήνυμα-απειλή σε χώρες της περιοχής, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα, απεύθυνε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια της πρώτης παρουσίασης του πρώτου εκπαιδευτικού αεροσκάφους που θα κατασκευάσει η χώρα του.
O Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν επανέλαβε την πρόθεση της Τουρκίας να μην υποχωρήσει σε καμία απειλή λέγοντας πως αυτοί που «δοκιμάζουν την δύναμη της Τουρκίας σύντομα θα μπουν στη θέση τους».

«Είμαστε ένα κράτος που πολεμά αμείλικτα κάθε είδος τρομοκρατικής μεθόδευσης. Δεν θα διστάσουμε να βάλουμε στη θέση του κάθε κράτος κακοποιών και κάθε κράτος που θέλει να δοκιμάσει το μεγαλείο της δύναμης της Τουρκίας», είπε ακόμη ο Τούρκος πρωθυπουργός.

«Ο Στρατός της Τουρκίας είναι ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο. Δεν έχουμε σκοπό να επιτεθούμε σε κανένα. Τον δημιουργήσαμε για να διαφυλάξουμε την ειρήνη, να καταπολεμήσουμε τις απειλές να διατηρήσουμε την ενότητα του κράτους μας». Το τελευταίο ήταν ένα καθαρό μήνυμα προς του Κούρδους αντάρτες που δρουν στη Ν.Α. Τουρκία.,
Και ο Ρ.Τ. Ερτνογάν συνέχισε απευθύνοντας τετραπλό μήνυμα : «Κάθε μεγάλο κράτος έχει εχθρούς. Αυτοί που βλέπουν κάθε ποταπή επίθεση που πραγματοποιούν εναντίον πλοίων μας (σημ. Ισραήλ), αεροσκαφών μας (σημ. Συρία) και της σημαίας μας (σημ. Ελλάδα, Ίμια, Κύπρος Σολωμός Σολωμού) ως σημάδι αδυναμίας μας είναι αυτοί που έχουν μικρές χώρες». 
πηγή defencenet.gr 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s